Εκτύπωση αυτής της σελίδας
11/11/2015

Η γελοιότητα έπιασε ταβάνι

Κείμενο σε pdf

ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ κήρυξαν πανελλαδική απεργία για αύριο 12/11 με κινητοποιήσεις, πορείες κ.λ.π., κατά των αδιανόητων έως τώρα κυβερνητικών επιθέσεων εναντίον του Ελληνικού λαού.

            Η κυβέρνηση (ή ό,τι, τέλος πάντων, είναι αυτό το ανθελληνικό τουρλουμπούκι) φαίνεται ότι εκτίμησε πως, παρά την απέχθεια που προκαλούν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ πλέον, η απεργία θα είχε επιτυχία. Ετσι αποφάσισε να συμμετάσχει σ’αυτήν εναντίον εαυτής(!) , ώστε ως «θύμα των επιτυχιών της» κατά τον ανεκδίηγητο Υπουργό Οικονομικών της, να μετατρέψει τα καταστροφικά αποτελέσματα των «διαπραγματεύσεών» της σαν μια ακόμη «επιτυχία», λόγω ακριβώς αυτής της απεργίας!!! Αυτό, άλλωστε, δεν επιχείρησε κατά τη μαγική(!) μετάλλαξη του υπερήφανου ΟΧΙ στο κατάπτυστο ΝΑΙ ;

            Οποιος θέλει να διασκεδάσει κάπως, για λίγο φυσικά, την αγανάκτηση και τη συνεχώς ογκούμενη οργή του ας πάει να παρακολουθήσει πλέον το θέαμα της αποθέωσης της γελοιότητας και της θρασύτατης νέας απόπειρας απάτης σε βάρος των πάμπολλων  που δικαιολογημένα και ειλικρινώς διαμαρτύρονται και εξεγείρονται.

            Ισως να αξίζει τον (άλλως άσκοπο) κόπο.