ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

19/7/2021

Οι πανηγυρισμοί του Ερντογάν

Κείμενο σε pdf

 

          

 

Στις 20 Ιουλίου ο Ερντογάν «εορτάζει» Τουρκιστί (...!) την επέτειο του ειδεχθούς εγκλήματος (εισβολής, κατοχής και εποικισμού) Πολέμου και κατά της Ανθρωπότητας εις βάρος της Δημοκρατίας της Κύπρου και, ευρύτερα, του Ελληνισμού. Και η διεθνής κοινότητα δια της απάθειάς της τον «επιβραβεύει» εκκωφαντικά!!

 

          Αυτοί «κοιτάζουν τις δουλειές τους», συνεχώς καυχόμενοι για τις «αρχές δικαίου» τους, δηλαδή τις διακηρύξεις αρχών, τις οποίες ποτέ δεν τηρούν, δεν τις εφαρμόζουν. Αυτοί έτσι λειτουργούν διαχρονικά και το μέγα ερώτημα είναι τι κάνουμε εμείς, ολόκληρη η πολιτική τάξη του προσκήνιου, πιστοί υπηρέτες των πατρώνων τους, με καθαρά ιδιοτελή κέρδη.

 

          Ποια είναι όμως η απάντησή τους στις προκλήσεις της Τουρκίας του Ερντογάν; Ο καθ’υλην αρμόδιος υπουργός της κυβέρνησης της Ν.Δ. (Δένδιας!) δηλώνει στην συνέντευξή του στην κ. Τρέμη ότι, «Παρά τις διαφορές μας ο κύριος Ερντογάν είναι φιλόξενος και εγκάρδιος» (!!) και ο «αντίπαλος» του (Τσίπρας) υπόσχεται ότι, όταν επανέλθει στην εξουσία προσεχώς, «θα λύσει το πρόβλημα των Ελληνοτουρκικών σχέσεων(!) με άμεση συμφωνία ανάλογη αυτής των Πρεσπών» (!!!)

 

          Θα είναι έγκαιρη η αποδέσμευση, ο απεγκλωβισμός του Ελληνικού λαού από  τα δοτά κομματικά σχήματα και τους «πρόθυμους» ηγέτες τους, ώστε να ανθήσει η ελπίδα της απλής, έστω, επιβίωσης του Ελληνισμού ;

 

 Για την Ε.Ε. του ΑΣΚΕ:

 

                                                                                  Νίκος Λεοντόπουλος

 

Σήφης Στενός

 


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)