ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

13/12/2021

ΕΚΛΟΓΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΤΙΣ 12/12/2021 ΣΤΟ ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ(!!)

Κείμενο σε pdf

              Με το αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών η Γερμανία έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένη, αφού μετά τον αλήστου μνήμης  Σημίτη αποκτά επίσημο έρεισμα στο ΚΙΝΑΛ, και δεδομένου ότι στη ΝΔ έχει το Μητσοτάκη, η επιρροή της στην Ελλάδα διευρύνεται. Ο νέος αρχηγός,  εκλεκτός του Σημίτη (και του Βενιζέλου),  έχει δώσει  γερμανικά σήματα δουλοπρέπειας  στην Ε.Ε προτείνοντας μαλιστα  την πάγια γερμανική  θέση κατάργησης του βέτο  των μικρών χωρών (όπου ακόμη υπάρχει)  κάτι που στρέφεται και κατά της Ελλάδας.  Ελπίζουμε μέσα στο κόμμα του να έχουν απομείνει κάποιοι από το πάλαι ποτέ πατριωτικό ΠΑΣΟΚ ώστε να αποτρέψουν τους γερμανικούς σχεδιασμούς για πιθανές συγκλίσεις των φιλογερμανών. Η αναβίωση του ΠΑΣΟΚ θυμίζει το ρητό του Μαρξ «Η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα».

          Η υποψηφιότητα στο παρά πέντε του αμερικανοτραφούς και εν πολλαίς αμαρτίαις ΓΑΠ  (this wonderful man κατά την Μαντλίν Ολμπράιτ)  δεν εξηγείται μόνο ως  αμερικανικός  δάκτυλος  για  τη συμπόρευση  ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για το αντίθετο. Δηλ. την αμερικανική δυσαρέσκεια για το ΣΥΡΙΖΑ λόγω της καταψήφισης της ελληνοαμερικανικής συμφωνίας, που εξέφρασε ρητά ο Πάιατ. Το ερώτημα είναι γιατι διάλεξαν ένα φθαρμένο πολιτικό, που εξευτελίστηκε στις χθεσινές εκλογες, για να αποδυναμώσουν τον εξ ίσου αμερικανοτραφή Τσίπρα-ΣΥΡΙΖΑ;

 

 Αλλά μήπως  επιλέξανε το ΓΑΠ  για να διαλύσει το ΚΙΝΑΛ ή ως μπαμπούλα του ΣΥΡΙΖΑ;  Οι Αμερικανοί πάντως δεν είναι αφελείς.

 

 Ελπίζουμε ούτε και ο Ελληνικός Λαός.

 

 

 

 


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)