ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Ο Κυρ. Μητσοτάκης πήγε πάνοπλος στο ...Νταβός!

Συνεχώς, σχεδόν, αναφερόμαστε στο μεγαλύτερο εχθρό της ανθρωπότητας, την «Παγκόσμια Διακυβέρνηση»(!) αυτό το τερατώδες δημιούργημα του Κίσινγκερ(!), παρακράτος, κακουργηματικό παραθεσμικό μόρφωμα, που, παρακάμπτοντας τον ΟΗΕ, συνεδριάζει κάθε χρόνο στο Νταβός!

Εκεί έσπευσε ο Κυρ. Μητσοτάκης για να ζητήσει από τους λίγους «της λευκής κονκάρδας» να τον διορίσουν ηγέτη της Ε.Ε.! Και  είχε (έχει...) άριστο «βιογραφικό». «Μεταρρυθμίσεις», όλες σύμφωνες με τα Παγκοσμιοποιητικά όνειρα: Διάλυση οικογένειας, διωγμοί όλων των εθνικών στοιχείων γλώσσας, ιστορίας, ορθοδοξίας, παραδόσεων, πλημμύρα αλλοεθνών..., όλων των παραγωγικών δραστηριοτήτων, περιορισμός κυκλοφορίας χρήματος και όλα μέσω των τραπεζών (για οικολογικούς λόγους!!), παιδεία ξενοκίνητη και ξενόγλωσση ακόμα και αντισυνταγματικά ΑΕΙ και, παγκόσμια πρωτοτυπία, Αγγλικά στο νηπιαγωγείο, υποχωρήσεις έως και παραχωρήσεις σε όλα τα εθνικά θέματα, παγκοσμιοποιητική ακρίβεια και ανέχεια διανθισμένη με πολύχρωμα συμβόλαια, που συμβάλλουν στη σύγχυση και το χάος κ.λπ κ.λπ.

Οντως «βαρύ» βιογραφικό και θα είναι «αδικία» να μην τον επιβραβεύσουν, αλλά και μεγάλο ατύχημα για την Ελλάδα, αν επιτύχουν άλλοι διεκδικητές τους ευρωπαϊκούς τίτλους,  καταγγέλοντας σκάνδαλά του (Τέμπη, υποκλοπές κ.λπ), να ...παραμείνει στην Ελλάδα, παρά το ότι και οι εντόπιοι αντίπαλοι για την «εξουσία» είναι όμοιοί του...


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)