ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Η ψυχρολουσία Κ. Μητσοτάκη και Ντόρας

Η εκλογική επιτυχία της Ν.Δ. στις εθνικές εκλογές και (λίγο μικρότερη, φαινομενικά...) στις αυτοδιοικητικές, ασφαλώς λόγω της ανυπαρξίας στοιχειωδώς αξιόπιστης  Αντιπολίτευσης παρεξηγήθηκε από τον Κυρ. Μητσοτάκη ως προσωπικός θρίαμβος και επέκειτο λουδοβίκεια, και πάλι, έπαρση.

Ευτυχώς, στις επαναληπτικές αυτοδιοικητικές, παρόλο που κατέβηκε ο πήχης της επιτυχίας (για να διευκολυνθούν, ως επίστευαν, οι υποψήφιοί της...) επήλθε, ευτυχώς πάλιν, η διόρθωση της εικόνας στις πραγματικές της διαστάσεις.

Στις επαναληπτικές για τις περιφέρειες και τους μεγάλους, κυρίως, δήμους κυριάρχησε μεν η Ν.Δ. (με επιτυχίες και του ΚΚΕ), απέτυχε όμως εκκωφαντικά ο Κυρ. Μητσοτάκης με όσους προσωπικά στήριζε, επισήμως, ο ίδιος! Ακόμη και στην Πελοπόννησο η επιτυχία του κ. Πτωχού, κυβερνητικού υποψήφιου, οφείλεται στον Α. Σαμαρά!

Οσο για τους 2 μεγάλους Δήμους, Αθήνας και Θεσσαλονίκης, η ψυχρολουσία ήταν πιο πικρή, περισσότερο, μάλλον..., στην Ντόρα, με τον «μεγαλοπερίπατο» υιόν της, που τον προόριζε και για...διάδοχο Πρωθυπουργό!!

Και η βασική αιτία της διπλής αυτής αποτυχίας; Μα, κυρίως τουλάχιστον, στην προαναγγελθείσα ακύρωση των «κόκκινων γραμμών» της Εθνικής γραμμής(!) με την «άλωση» του Ελληνικού Αρχιπελάγους (μόνο;) από την «φίλη» Τουρκία και την θρυλούμενη ως βέβαια αναγνώριση του γάμου(!) ομόφυλων ζευγαριών και «τεκνοθεσίας»(!) από αυτά ως συμπλήρωση του (ορθώς) συμφώνου συμβίωσης. Υποθέτουμε ότι έχουν γνώσιν οι φύλακες και δεν θα τα τολμήσει ο προσγειωθείς(;) Κυρ. Μητσοτάκης.


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)