ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Εξ όνυχος τον λέοντα, δηλαδή την διαλυτική των πάντων Παγκοσμιοποίηση.

Μέσα στον εκλογικό ορυμαγδό ξεχάστηκε ένα πολύ σημαντικό σημείο των καιρών! Κάποια, πολύ προχωρημένη, δασκάλα(...) ανέβασε στην τάξη της ένα πολυβραβευμένο(!) ντοκιμαντέρ «τα αγόρια στο μπάνιο», εξ' Ευρώπης. Τα νεαρά παιδιά σάστισαν, οι γονείς, φυσικά εξοργίστικαν και ενθουσιάστηκαν μόνο (;) οι άρρωστοι παιδόφιλοι, πολυάριθμοι εις τας Ευρώπας.

Η αρμόδια για την Ελληνική(;) Παιδεία κ. Κεραμέως, εκπρόσωπος του Ντάβος της Δυτικής Παγκοσμιοποίησης, δήλωσε ότι το ντοκιμαντέρ αυτό απευθυνόταν σε μαθητές του Γυμνασίου και κατα λάθος (;) προβλήθηκε σε Δημοτικό (γιατί όχι και στο νηπιαγωγείο, μαζί με τα Αγγλικά!)!!

Τι συμβαίνει; Το Νταβός διατάσσει προπαγάνδιση της ομοφυλοφιλίας; Γιατί άραγε; Πέρα από τη γενική διαλυτική των πάντων πολιτική της Παγκοσμιοποίησης, μήπως οι Masters of the world (κυρίαρχοί του κόσμου) επιδιώκουν τον περιορισμό των γεννήσεων και μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού; Μα, εμείς εδώ στην Ελλάδα λέγεται ότι θεωρούμε πολύ σοβαρό πρόβλημα το Δημογραφικό!

Η κυρία Κεραμέως θα μπορούσε να μας ενημερώσει επ’αυτού, ή μήπως τώρα που έγινε Υπουργός Εσωτερικών θα επιβάλει παντού κάτι ανάλογο;

Πολλοί θα πούνε ότι αυτό είναι μία ασήμαντη λεπτομέρεια. Από το νύχι, όμως, μπορούμε να αναγνωρίσουμε το μεγάλο θηρίο, τον λέοντα, την παντελώς αντεθνική Παγκοσμιοποίηση.


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)