ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

31/3/2014

ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

 

 

Με εντολή των δυνάμεων κατοχής και τη συμβολή των εγχώριων αρπακτικών η κατοχική κυβέρνηση με το διαβόητο, πλέον,  πολυνομοσχέδιο, που ψηφίσθηκε το βράδυ της Κυριακής από  προσκυνημένους, διαλύει ό,τι είχε απομείνει όρθιο στη χώρα μας, στην εθνική οικονομία , στην ελληνική παραγωγή, στους θεσμούς στον πολιτισμό, και στην κοινωνία μας. Κλήθηκε γι’ άλλη μια φορά εκβιαστικά να ψηφίσει  η Βουλή εντός ολίγων ωρών  ένα πολυδαίδαλο νομικό κείμενο εκατοντάδων σελίδων που δημοσιοποιήθηκε μια μέρα πριν προς δόξα της Δημοκρατίας των κατοχικών, που δεν τηρεί ούτε τα προσχήματα. Σταχυολογώντας διαπιστώνεται ότι :

          - Χαρίζει δισεκατομμύρια στους τραπεζίτες και στα ξένα κερδοσκοπικα όρνεα χαρίζοντας τους τις τράπεζες  που πλήρωσε από το αίμα του ο ελληνικός λαός.

            -Καταστρέφει ό,τι έχει απομείνει από την κοινωνική ασφάλιση και τα εργασιακά δικαιώματα μειώνοντας τις εργοδοτικές ασφαλιστικές εισφορές και τις κρατήσεις υπέρ τρίτων περικόπτοντας, έτσι, ό,τι έχει απομείνει από μισθούς και συντάξεις. Με τις ομαδικές απολύσεις, που θα τις ανακοινώσουν μετά τις εκλογές, την ουσιαστική περικοπή των τριετιών, την επέκταση των επιχειρησιακών και ατομικών συμβάσεων στους ναυτικούς, τους ενοικιαζόμενους εργαζόμενους, η εργασία μετατρέπεται, πλέον dejure, σε οιονεί δουλεία βορά στους  ξένους και εγχώριους «εργοδότες».

 ·         -Καταστρέφει πληθώρα επαγγελμάτων,  φαρμακοποιούς, βιβλιοπώλες, αρτοποιούς, φορτηγά ΔΧ , ταξί κ.λ.π. προς όφελος των ξένων πολυεθνικών αλυσίδων που θέλουν,εκτός των άλλων, τα καταστήματα ανοικτά όλο το 24ωρο για να κλείσουν τις εναπομείνασες ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

 

  •       -Μετά τη διαλυση της δημόσιας Υγείας «απελευθερώνει» τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα   για να αυξηθεί η τιμή τους και να κερδίζουν οι αλυσίδες που θα έχουν πλέον         τα   φαρμακεία,  ενώ προβλέπεται αύξηση της λίστας τους για να πληρώνουν οι ασφαλισμένοι όλα  τα φάρμακα από την τσέπη τους, όσοι ακόμη μπορούν.
    • -Καταστρέφει την ελληνική κτηνοτροφία, όση έχει απομείνει μετα τις ποσοστώσεις της ΕΕ , που μας έχουν επιβάλλει οι βόρειες χώρες (Γερμανία, Ολλανδία, Αυστρία, Δανία)   προς όφελός τους . Τωρα θέλουν να εξαλείψουν πλήρως τα ελληνικά κτηνοτροφικά προϊόντα για να λυμαίνονται την αγορά μας και τους καταναλωτές με τα δικά τους, κατά       κανόνα νοθευμένα και επικίνδυνα, γαλακτοκομικά και κρέατα.
    • -Καταργεί τις άδειες άσκησης στα τεχνικά επαγγέλματα, ακόμη και αυτά των διπλωματούχων μηχανικών των ελληνικών πολυτεχνείων, και ήδη έχει προωθήσει   την     αναγνώριση ως μηχανικών,  μέσω των περιβόητων «επαγγελματικών δικαιωμάτων», απόφοιτους κέντρων ελευθέρων σπουδών, «κολεγίων», και χαμηλής στάθμης  ιδιωτικών ξένων πανεπιστημίων διετούς και τριετούς, δήθεν, φοίτησης , δηλ. αδαείς και επικίνδυνους για την ασφάλεια των έργων. Για να προσφέρουν φθηνό επιστημονικό τεχνικό δυναμικό.
  •       -Μετατρέπει τη δωροδοκία δημόσιων λειτουργών από κακούργημα σε πλημμέλημα και μάλιστα επιτρέπει να σταματά η δίωξη τέτοιων εγκλημάτων όταν «μπορούν να    διαταραχθούν οι διεθνείς σχέσεις» μετά την  ασυλία των μελών του διαβόητου ΤΑΙΠΕΔ, του ΤΧΣ και των τραπεζιτών που χορήγησαν δάνεια στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ.

 

Αυτός ο πολυνόμος σε κάθε γραμμή του περιέχει καταστροφή,  εξυπηρέτηση ξένων συμφερόντων  και μίσος για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Αυτούς τελικά να φοβάστε...

 


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)