ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Είναι θετικό, κατ’αρχήν, το ότι το πρόβλημα της υπογεννητικότητας (και της μετανάστευσης προς Ευρώπη, και ΗΠΑ μεγάλου μέρους των νέων, βέβαια), της συρρίκνωσης του Ελληνικού πληθυσμού, με τις ανυπολόγιστες αρνητικές συνέπειες γίνεται θέμα σοβαρών συζητήσεων και μεγάλου προβληματισμού.

Ομως η συνεχής ανακίνηση του ζητήματος αυτού δεν φαίνεται να οδηγεί σε μέτρα περιορισμού, έστω, και αντιμετώπισης των αιτίων. Και μάλιστα υπάρχει ο φόβος το μεγαλύτερο μέρος της πολιτικής «τάξης»(!) περιγράφοντας το πρόβλημα να οδηγήσουν μέρος των υπηκόων να αποδεχθούν ευκολότερα τη «λύση» των αλλοδαπών! Για να μην πούμε ότι δεν είναι τυχαίο που γίνεται προπαγάνδιση της ομοφυλοφιλίας από όλους τους οπαδούς της παγκοσμιοποίησης και του πολυπολιτισμού(!), κάτι που μάλλον(!) δεν συνιστά μέτρο κατά του δημογραφικού κατήφορου…

Το μείζον θέμα της χώρας αυτή τη στιγμή είναι τα ελληνοτουρκικά, διότι κρύβουν κινδύνους άδηλους και πολύ μεγαλύτερους από οποιαδήποτε οικονομική χρεωκοπία. Οι πρωτοβουλίες Μητσοτάκη, μη έχουσες καμμιά νομιμοποίηση, ούτε λαϊκή μα ούτε καν και κομματική, για «ομαλοποίηση» των σχέσεων είναι επισπεύδουσες. Και όπως ομολογούν ο ΥΠΕΞ Γεραπετρίτης και διάφοροι δημοσιολογούντες κοντά στο Μαξίμου, ο ορίζοντας είναι η κατάληξη για «συμφωνία επίλυσης διμερών διαφορών» ή «συνυποσχετικό για τη Χάγη» στη σύνοδο του ΝΑΤΟ μετά τις ευρωεκλογές. Η εξέλιξη αυτή είναι πολύ επικίνδυνη και η ομάδα Μητσοτάκη έχει χαράξει έναν οδικό χάρτη, ώστε να εφαρμόσει αυτή την πολιτική, αφού θα έχει ξεπεράσει τις ευρωεκλογές αβρόχοις ποσί. Δηλαδή πάλι χωρίς καμμία νομιμοποίηση!

Ταυτόχρονα, τα αντανακλαστικά της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά όλη την επιθετική πολιτική των γειτόνων μας, ασθενών – Σκόπια, Αλβανία – και «ισχυρών» - Τουρκία – δείχνουν ότι η κυβέρνηση έχει απεκδυθεί της υπεράσπισης κάθε ίχνους εθνικής αξιοπρέπειας.

Την ίδια ώρα, οι συμπεριφορές μελών της κυβέρνησης παραπέμπουν πια ανοικτά σε δράση παραπολιτικής ομάδας:

Η διαχείριση που έγινε όλο το τελευταίο διάστημα για τη συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών συνιστά μεγαλύτερο έγκλημα από το ίδιο το δυστύχημα και εξασφαλίζει με βεβαιότητα ότι παρόμοιο έγκλημα θα επαναληφθεί.

Τα προσωπικά δεδομένα εκλογέων εξωτερικού έχουν γίνει άθυρμα στα χέρια πολιτικών παραγόντων του κυβερνώντος κόμματος, ενώ περίεργες διαρρήξεις δηλώνονται αρχικά για να διαψευσθούν μετά σε γραφεία του ΥΠΕΣ όπου υπάρχουν οι εν λόγω φάκελοι.

Είναι φανερό ότι το 41% έχει «πέσει λίγο βαρύ» στα στελέχη της ομάδας Μητσοτάκη, για να μπορέσουν να το διαχειριστούν, χωρίς να αποκαλύψουν το πραγματικό τους πρόσωπο που τόσο επιμελώς έκρυβαν την πρώτη τετραετία.

Είναι προφανές ότι, αν αυτό το ποσοστό δε μειωθεί εμφατικά στις ευρωεκλογές, πολλά δεινά ακολουθούν και πολύ σύντομα...

Διανύουμε προεκλογική περίοδο αλλά λίγο μας θυμίζει ότι αφορά Ευρωεκλογές με υπαιτιότητα όλων των κοινοβουλευτικών και όσων άλλων κομμάτων προβάλλονται. Οι προτάσεις τους αναλώνονται ως επί το πλείστον σε αοριστίες για καταπολέμηση της ακρίβειας, μείωση της ανεργίας και τάζουν αυξήσεις εισοδήματος μέσω μεγαλύτερων μισθών και επιδομάτων. Μιλάνε για ανάπτυξη και πιο ισχυρή Ελλάδα μέσα στην Ε.Ε. και την ίδια στιγμή που εντός και εκτός Βουλής παραδέχονται ότι η χώρα μας είναι μέλος-ουραγός, λόγω φτώχειας των πολιτών της, η παραγωγή της ρυθμίζεται και περιορίζεται από τις κοινοτικές πολιτικές, ενώ οι εμπορικές συμφωνίες της Γερμανίας με τρίτες χώρες εκτός ΕΕ μειώνουν και απαξιώνουν την τιμή ακόμα και των ποιοτικότερων φρούτων και λαχανικών μας!

Και αφού αποδέχονται όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα ακόμα δεινά, μας προτείνουν ως την μόνη επιλογή την παραμονή στην Ευρωπαϊκή Ενωση χρησιμοποιώντας ως πρόσθετο επιχείρημα την ασφάλεια των συνόρων μας. Φαιδρό βέβαια επιχείρημα καθώς σε καμία απολύτως περίπτωση από το 1980 μέχρι σήμερα η ΕΟΚ-Ε.Ε. δεν μας έχει υποστηρίξει σε κάποιο εθνικό μας θέμα είτε αφορά την εθνική μας κυριαρχία είτε προσβολή του πολιτισμού μας και διώξεις ομοεθνών μας σε γειτονικές μας χώρες.

Στο μέγιστο πρόβλημα της συνεχούς και αθρόας λαθρομετανάστευσης προς την χώρα μας η πολιτική της Ε.Ε. είναι σαφής ως προς την παραμονή και μόνιμη εγκατάστασή τους στην Ελλάδα.

Πρόσφατες τηλεοπτικές διαφημίσεις της Ε.Ε. μας θέτουν εμμέσως πλήν σαφώς το δίλημμα Ευρωπαϊκή Eνωση ή... δικτατορία!!!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι να μην ψηφίσει κάποιος υπέρ της Ε.Ε. στις εκλογές της 9ης Ιουνίου, να ψηφίσει δηλαδή κάποιο κόμμα το οποίο αναφέρει αποχώρηση από Ε.Ε., και μόνο ένας να ψηφίσει υπέρ της Ε.Ε., ο Κυρ. Μητσοτάκης!

Είχαμε γράψει παλαιότερα για τον πρωτοφανέρωτο όρο «έτσι, για πλάκα», όταν η νεολαία του Αλεποχωρίου είχε ασκήσει ανελέητο bullying (τότε ο όρος ήταν ανύπαρκτος) σε κάποιον, ίσως εκκεντρικό, κάτοικο εκεί τόσο, ώστε τον ανάγκασαν να πυροβολήσει εναντίον τους στα τυφλά. Φυσικά βρέθηκε κατηγορούμενος (άγνωστη η τύχη του) και ερωτηθέντες οι νεανίες γιατί τον παρενοχλούσαν στην ιδιοκτησία τόσο έντονα απάντησαν «έτσι, για πλάκα».

Προβλέψαμε τότε την εξέλιξη αυτής της νοοτροπίας και τους κινδύνους που εγκυμονούνταν και τώρα βλέπουμε και υφιστάμεθα ήδη τα αποτελέσματα του νέου αυτού φρούτου.

Τώρα εκδηλώνεται πλέον σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις ηλικίες και ειδικά στην πολιτική. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, τελικά «έτσι, για πλάκα» να δούμε και στις ευρωεκλογές να ψηφιστεί και ο ΛΟΑΤΚΙ κ. Κασσελάκης!!! Ρε, πού πάμε, όπως θα μας έλεγε ο αλησμόνητος Αυλωνίτης!

Είναι, φυσικά, θετικό, όποτε μια ελληνική αθλητική ομάδα συμμετέχει σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ειδικά στο ποδόσφαιρο, που είναι η μόλις δεύτερη φορά που ελληνική ομάδα προκρίνεται σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά το θρυλικό και μακρινό Γουέμπλεϊ.

Παρόλα αυτά, λυπούμαστε να πούμε ότι δεν μπορούμε να χαρούμε ειλικρινώς για την πρόκριση αυτή δεδομένης της κατάστασης στο ελληνικό ποδόσφαιρο και της σχέσης αυτού με την κεντρική πολιτική σκηνή. Θα σταθούμε σε δύο μόνο γεγονότα:

Πρώτον, τη δολοφονία τον περασμένο Ιούλιο σεσημασμένου οπαδού του ΟΣΦΠ, καταδικασμένου για συμμετοχή σε δολοφονία, μέσα σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του προέδρου του ΠΑΟ.

Και δεύτερον, τις αποκαλύψεις σχετικά με την ευθεία σχέση της ιδιοκτησίας του ΟΣΦΠ και του δήμου Πειραιά με τα εγκληματικά στοιχεία που οργάνωσαν και εκτέλεσαν τη δολοφονία του αστυνομικού Λυγγερίδη. Το απόστημα αυτό πρέπει να σπάσει.

Είναι από τους πιο στενούς συνεργάτες του Κυρ. Μητσοτάκη ο «ποταμίσιος» κ. Δημ. Τσιόρδας επελέγη να κατέλθει ως υποψήφιος (χρυσοφόρος) και ευρωβουλευτής. Επειδή δεν φαίνεται και τόσο γνωστός και κινδυνεύει να υποσκελιστεί από τίποτα Γεωργούληδες οργανώθηκε «παρουσίαση» βιβλίου του με την παρουσία όλων των σημιτικών «περσόνων» της κυβέρνησης του Κυρ. Μητσοτάκη, αλλά και ο ίδιος ο Μητσοτάκης(!), για να υποδηλωθεί η μεγάλη υποστήριξή του.

Ομως ο καλός κ. Τσιόρδας δεν παρατήρησε την τύχη που επεφύλαξε η προσωπική μητσοτάκεια προπαγάνδιση στους ανάλογους υποψήφιους περιφερειάρχες Ιονίων νήσων, Δυτικής Μακεδονίας, Βόρειου Αιγαίου, Θεσσαλίας και τους υποψήφιους δημάρχους Αθηναίων και Θεσσαλονίκης... Και δεν υπονοούμε κάποια γρουσουζιά, που τάχα ακολουθεί τους της Φαμίλιας. Αλλοι είναι οι λόγοι...

Μια, ανυστερόβουλη συμβουλή: Δεν δοκιμάζει μία, έστω και σκιώδη, κίνηση Σαμαρά που έσωσε τον κ. Πτωχό της Πελοποννήσου;

Μέχρι και πρόσφατα, μεταπολεμικά και μετακατοχικά, τις κυβερνήσεις (και τη μοίρα της χώρας μας) τις όριζαν και τις στήριζαν εξωτερικές δυνάμεις και συστημικά κέντρα. Τώρα, για διευκόλυνσή τους(!) ιδρύονται και υποκαταστήματα των υπερεθνικών «λεσχών» και «φόρουμ», που ξεδιαλέγουν όσους θα είναι οι «ευήκοοι των ξένων» (όπως τους αποκάλεσε ο μέγας -δολοφονηθείς βεβαίως- Καποδίστριας), ώστε να μην επανδρώσουν (τώρα θα μπορούσαμε να πούμε επαναγυναικώσουν, δες Ντόρα, Κατερίνα, Διαμαντοπούλου και σία) όλες τις κύριες θέσεις της δημόσιας (και ιδιωτικής!) της υποδούλωσης των Ελλήνων «πολιτών».

Υποκαταστήματα του Forum του Νταβός (κέντρο της Παγκοσμιοποίησης σήμερα) το φόρουμ των Δελφών και, το υποκατάστημα της πανίσχυρης «λέσχης Μπίλντεμπεργκ» το νεότευκτο ευαγές(…) ίδρυμα(;) της Κηφισιάς, (όπου να’ναι αναμένεται και κάτι ανάλογο των Νοτίων Προαστίων!), όπου, φανταζόμαστε, μετέχουν και επίλεκτα μέλη του εθνομηδενιστικού και, φυσικά, ανθελληνικού ΕΛΙΑΜΕΠ!

Εδώ καλούνται όσοι επιζητούν επίλεκτες πολιτικές (και όχι μόνο) θέσεις (μέχρι πρόσφατα αυτοί συνωθούνταν σε πρεσβείες σημαντικών κρατών). Εδώ άμα τη αφίξει του στην Ελλάδα προσήλθε π.χ. ο ΛΟΑΤΚΙ κ. Κασσελλάκης και ζήτησε να εξωστεί της πολιτικής ο κ. Ανδρουλάκης, που δεν συνεργάζεται για την ανασύνθεση της κεντροαριστεράς, και εντελώς, πρόσφατα, ο κ. Αλ. Τσίπρας!

Δεν γνωρίζουμε τα ονόματα αυτών που απαρτίζουν αυτήν την «λέσχη», όμως ελπίζουμε στις διαμάχες που επίκεινται(!) μετά τις εκλογές, που αναπόφευκτα θα προκαλέσουν αποκαλύψεις, ώστε, τουλάχιστον, να τους κράξουμε και να τους εγκαλέσουμε για συνωμοσία κατά της Δημοκρατίας! Ομως ποιος θα τους δικάσει; Και, κυρίως, ποιας Δημοκρατίας;

Ο ΥΠΕΘΑ  Δένδιας δήλωσε ότι «πουλάμε όπλα στις ΗΠΑ».
Απλά το επαναλαμβάνουμε: Η Ελλάδα δήλωσε ότι πουλάει όπλα στις ΗΠΑ. Οποιος θέλει να πιστεύει ότι είναι μειωμένης αντιληπτικής ικανότητας μπορεί να γελάσει.
Δεν είναι όμως για γέλια, αν αυτό συγκαλύπτει «τη μείωση του στρατιωτικού αποτυπώματος της χώρας»…

Η Ευρώπη των 18ου, 19ου και του τραγικού 20ου, αιώνων που εθεωρείτο λίκνο του πολιτισμού των νεότερων χρόνων, κατήντησε αυτό που βλέπουμε στις τηλεοράσεις και που προκαλεί θλίψη…
Και το κακό είναι πως και η Ελλάδα, με όλους τους ιθύνοντες, λαμβάνει μέρος, υποκείμενη στους εκάστοτε ορισμούς της Νέας Τάξης(!), που εξευτελίζει όσα χαρακτήριζαν την ανθρωπότητα των ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
Ετσι αυτό το αλαλάζον θέαμα κατάντησε μια επίδειξη κακογουστιάς και ξετσιπωσιάς, διαγωνισμός αμουσίας και χυδαίου «νεοτερισμού».
Αυτή είναι, πλέον,  η εύγλωττη  εικόνα της Ευρώπης του 21ου αιώνα, του άκρατου «δικαιωματισμού», της κατάρρευσης της αυτοκρατορίας που περιέγραψε προφητικά ο Πετρώνιος στο «Σατυρικό» του.
Αυτή είναι και η Ε.Ε., της οποίας είμαστε ακόμη μέλος και μάλιστα με θαυμασμό από τους πάσης φύσεως και φυράματος «ταγούς» μας! Ακόμη …

Ολόκληρο το τραπεζικό σύστημα της «Δύσης» δρα ανεξέλεγκτα από κυβερνήσεις, κυρίως από αυτές που υπηρετούν πιστά τους ξένους πάτρωνές τους και πάντοτε σε βάρος των πολιτών, υλοποιώντας τον τερατώδη στόχο «να μην έχουμε τίποτα και έτσι να είμαστε ευτυχείς», όπως μας «διδάσκει» ο ηγέτης των «Μεγάλων Αδερφών» κ. Σβαμπ του φόρουμ του Νταβός!

Ετσι και οι «Ελληνικές» Κυβερνήσεις, βασιλικότερες των βασιλέων συνήθως, απαιτούν τα πάντα να ρυθμίζονται κατά τις απαιτήσεις των τραπεζών, ακόμη και να μην πληρώνουν φόρους, με τα γνωστά σε όλους φρικιαστικά αποτελέσματα, όντας «με τη σωστή πλευρά της ιστορίας» την Ε.Ε., τρομάρα τους(!!) απαγορεύοντας ουσιαστικά την κατοχή φυσικού χρήματος, πληρώνοντας και από πάνω για τις τραπεζικές «εξυπηρετήσεις».

Η μόνη Ευρωπαϊκή χώρα, όμως, η Νορβηγία (ετοιμάζεται και η Σουηδία) θεσπίζει μέτρα για τη διασφάλιση του δικαιώματος των καταναλωτών να πληρώνουν με φυσικό χρήμα, χαρτονομίσματα και κέρματα οπουδήποτε πωλούνται αγαθά και υπηρεσίες, ώστε να είναι ασφαλείς και έτοιμοι και για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, Εννοείται ότι η Νορβηγία αρνείται σταθερά να ενταχθεί στην Ε.Ε….

Μήπως η μεγαλειότης του δικαιωματισμού η ένοικος του Προεδρικού Μεγάρου μπορεί να κάνει κάτι επ’αυτού;               Χα!

ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος
Σελίδα 1 από 151


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)