ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

 

            Οταν η προάσπιση της Εθνικής κυριαρχίας  έχει ανατεθεί  σε «φίλους» και «συμμάχους» η  Ελλάδα  και γενικότερα ο Ελληνισμός κινδυνεύουν με συρρίκνωση. Συνυπεύθυνοι, τώρα,  είναι όλοι αυτοί (Μητσοτάκης, Τσίπρας, Φώφη κ.λπ.) που δε διανοούνται να πράξουν ό,τι είναι αντίθετο με τις επιταγές και τη βούληση «φίλων» και «συμμάχων». Δεν διανοούνται να προασπίσουν τη Ελληνική κυριαρχία. Αντίθετα στα πλαίσια της «νέας δομής» των Ε.Δ. μερικά αποστρατικοποιούνται νησιά του Αιγαίου και ο Εβρος. Ο,τι ζητά δηλ. η Τουρκία.

 

          Ο Μητσοτάκης διατυμπάνιζε την επιβολή κυρώσεων και εμπάργκο ευρωπαϊκών όπλων στην Τουρκία. Οταν όμως στη Σύνοδο της 10-11/12 οι «φίλοι» μας οι Γάλλοι και οι «φίλτατοι» μας φιλότουρκοι Γερμανοί συμφώνησαν ότι  τα συμφέροντά τους υπερισχύουν  και οι  οι «κυρώσεις» να είναι μόνο στα χαρτιά και στο αόρατο μέλλον, ο Μητσοτάκης «είδε» θετικά «σημεία» στην απόφαση !!

 

          Αυτό το συνονθύλευμα των χωρών της  Ε.Ε. δεν τολμά να διανοηθεί ότι θα πράξει οτιδήποτε είναι αντίθετο με τα αμερικανικά συμφέροντα, ιδιαίτερα με την Τουρκία, και μάλιστα για  να μη «δυσχεράνει» το νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ.  Αυτή η Ε.Ε θα προασπίσει τα εθνικά μας συμφέροντα ;

 

          Οι «κυρώσεις» αναβάλλονται , λένε, για τη Σύνοδο της 25ης Μαρτίου 2021 !! Πως όμως ο Μητσοτάκης θα απόσχει από τους εορτασμούς της επετείου του 1821; Ισως ως εναλλακτική λύση θα ήταν να αποστείλει στη θέση του την χρυσοποίκιλτη πρόεδρο των εορτασμών, που θα τύχει, μάλιστα, και της επιδοκιμασίας Τσίπρα, μια και τον ξενάγησε στα άδυτα της αμερικανικής του διαδρομής.

 

 

Με θλίψη και οργή παρακολουθεί η μεγάλη πλειονότητα του Ελληνικού Λαού τα τεκταινόμενα γύρο από την επέτειο του «Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία»  στον ιερό χώρο του Πολυτεχνείου, που τον κατάντησαν άντρο καταλήψεων, εμπρησμών και ανομίας, μέσα σε ένα παραλήρημα Καπήλευσης και Υποκρισίας με «δράσεις» και στόχους αλλότριους.

 

     Και αυτά μέσω των δύο δεινών , του κορονοϊού  και  του ήδη συντελούμενου ακρωτηριασμού της Ελληνικής  Επικράτειας.

 

     Πρώτο άρχισε «χειρών αδίκων» το ΚΚΕ με την «αταλάντευτη» απόφασή του να τιμήσει όπως της αξίζει την επέτειο του «Πολυτεχνείου», το οποίο κατήγγελλε τότε ως καθαρή προβοκάτσια (τίνων, κ. Κουτσούμπα ;) !! Τώρα παραβιάζεται η Ελευθερία, η Δημοκρατία και το Σύνταγμα της Ελλάδας, το «αστικό», όπως το αποκαλείτε, και όχι όταν απαγορεύονταν οι εορτασμοί της  επανάστασης του 1821 και το Πάσχα την περασμένη Ανοιξη και το έπος του «ΟΧΙ»  της 28ης  Οκτωβρίου, κάτι που «ξέχασαν» και οι συνδικαλιστές της «καθήμενης» και «όρθιας» Δικαιοσύνης (Δικαστών και Εισαγγελέων) και «θυμήθηκαν» την παραμονή της 17ης  Νοεμβρίου ; Ή μήπως οι απαγορεύσεις είναι «αντίθετες  στα λαϊκά συμφέροντα», όπως και τα 12μίλια ; Πολλά τα ερωτηματικά και γενικότερα... Κρίμα τουλάχιστον...

 

     Από κοντά και ο κ. Βαρουφάκης ο, εκούσια ή ακούσια(;), εκπρόσωπος του Soros, που αντιπροσωπεύει κάθε εχθρό της Ελλάδας, και χαίρεται με κάθε αναμπουμπούλα στη χώρα μας.

 

Την αφορμή, πάντως, έδωσε η σημερινή Ν.Δ.

 

Η κυβέρνηση του Κυρ. Μητσοτάκη (και του κ. Σημίτη καθώς και του δυσώνυμου ΕΛΙΑΜΕΠ-!-, που κατοικοεδρεύει στην «Πειραιώς», στην «Κουμουνδούρου», ελλιπώς στη «Χαρ. Τρικούπη», μέχρι και στο Προεδρικό Μέγαρο) πέτυχε στις «απαγορεύσεις» και τα λοιπά μέτρα κατά το πρώτο κύμα  της πανδημίας και κανένας, επίσημα, δεν εναντιώθηκε στο Νόμο του Μαρτίου και τις εφαρμογές του (οικονομικές, κοινωνικές, εθνικές, θρησκευτικές και πολιτισμικές).

 

Οι θερινές, όμως, αστοχίες της και ο πανικός, μόλις άρχισε το δεύτερο, και ισχυρότερο, κύμα έφεραν πολιτικές ζημιές και έτσι βρήκε την ευκαιρία να ανοίξει ο Ασκός του Αιόλου της Αντιπολίτευσης, όταν έπεσε απρόσεχτα (;) στην ύφαλο του «Πολυτεχνείου».

 

Επρεπε να αναγγείλει απλώς ότι θα ισχύσει και εδώ ό,τι και στις προηγούμενες επετείους, χωρίς τυμπανοκρουσίες, και, κυρίως, χωρίς να αναθέσει στον Αρχηγό της Αστυνομίας να αναγγείλει μέτρα, που ούτως ή άλλως ίσχυαν, και όχι ως νέα, ειδικά το 4ήμερο και με φρασεολογία και ύφος όντως χουντικό. Δεν αρκούσαν τα λόγια, μετριοπαθή, του Πρωθυπουργού ; Ηταν ως εάν ήθελαν να τονίσουν την ενδόμυχη ικανοποίηση και χαρά τους για τη ματαίωση του «εορτασμού» της 17ης Νοεμβρίου, όπως ικανοποιήθηκαν και χάρηκαν για τις προηγούμενες ματαιώσεις η Τουρκία, Γερμανία, Ιταλία και ΗΠΑ  και άλλοι εντός των τειχών!!

 

Κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν πρέπει να συμμετέχει κανένας στο, όπως κατήντησε, φιάσκο της Τρίτης, 17 του Νοέμβρη.

 

Θα έπρεπε, όμως, όλοι να συμπαρασταθούμε, έστω νοερά, στη λαβωμένη και αιματοβαμμένη σημαία του Πολυτεχνείου και στην αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων της Χούντας, που, αν όχι από το περίκλειστο Πολυτεχνείο, τουλάχιστον από το ΕΑΤ-ΕΣΑ, όπου (όπως και αλλού) βασανίστηκαν και πέθαναν τότε ή αργότερα από τα τραύματά τους να πορευτούν μέχρι την Πρεσβεία των ΗΠΑ, που ευθύνεται για την εφτάχρονη υποδούλωση της χώρας μας και τον ακρωτηριασμό της Ελληνικής Κύπρου.

 

 

              

              Ολοένα και συσσωρεύονται τα «περίεργα»  στα εθνικά μας θέματα.    Δημοσιεύματα για μερική αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου και του Εβρου στα πλαίσια της «νέας δομής» των Ε.Δ. δε διαψεύδονται, όταν η Τουρκία ζητά την αποστρατικοποίηση όλων των νησιών  και αμφισβητεί  την κυριαρχία μας σε 18 απ’ αυτά, ενώ βάζει και θέμα Θράκης. Είναι η υπακοή στα αμερικανογερμανικά κελεύσματα για μείωση του «στρατιωτιωτικού αποτυπώματος» (!)  Μόνο  της Ελλάδας προφανώς. Ολα αυτά μας θυμίζουν την απόσυρση της Ελληνικής Μεραρχίας από την Κύπρο με απόφαση της χούντας το 1967,  που διευκόλυνε την εισβολή  της Τουρκίας και την κατοχή της μισής Κύπρου το  1974.

 

            Ο Μητσοτάκης αν πίστευε ότι δεν θα είχε εσωκομματικό πρόβλημα θα ήταν ακόμη ενδοτικότερος. Ο ΣΥΡΙΖΑ, ξεσκολισμένος σ’ αυτά, δε διαφωνεί. Εμμεσα με την «αντιπολίτευσή» του τον αβαντάρει.

 

              Εσπευσε ο Μητσοτάκης να μιλήσει για  «μείζονα διαφορά» με την Τουρκία, χωρίς να διευκρινίσει ποιες   είναι οι «ελάσσονες».  Θα είναι ουτοπία να πιστέψουμε ότι θα απαιτούσε, τουλάχιστον, την άρση του Casus Belli για τα 12 μίλια και την υπογραφή της ισχύος του Δικαίου της θάλασσας από την Τουρκία, προκειμένου να ξεκινήσουν  οι διερευνητικές, που ασμένως προσβλέπουν Αμερικανοί και Γερμανοί για να «εξευμενίσουν» την Τουρκία.

 

            Οσο για τις «κυρώσεις της Ε.Ε.» στην Τουρκία «φρόντισε» η προαιώνια «φίλη» Γερμανία, που ιστορικά έχει πολλαπλά καταστρέψει την Ελλάδα.

 

            Αυτή η Ε.Ε θα προασπίσει τα εθνικά μας συμφέροντα, όπως μας έλεγε τότε ο αείμνηστος ; Η Ελλάδα κινδυνεύει να συρρικνωθεί εθνικά, κοινωνικά και οικονομικά  όσο παραμένει εκεί.

 

            Κι από κοντά ο Πομπέο με την επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη, το όνειρο  των ΗΠΑ για πρωτεύουσα των Βαλκανίων, με πρώτο βήμα τη «Βόρεια Μακεδονία» (εξ ου και η «ιστορική»  συμφωνία των Πρεσπών που είχε εκ προοιμίου αποδεχθεί ο Μητσοτάκης  και που προκάλεσε τόση ταραχή στη ΝΔ ). Οι συνομιλίες στην Κρήτη απ’ ευθείας με το Μητσοτάκη  (χωρίς τον καραμανλικό Δένδια)  είναι σφόδρα πιθανό να αφορούν κρυφές «συμφωνίες»,  που σύντομα θα φανούν. Στόχος των ΗΠΑ είναι να κρατήσουν την Τουρκία μακριά από τη Ρωσία, ακόμη και με θυσία της Ελλάδας του «δεδομένου και αξιόπιστου» Μητσοτάκη. Αυτά μας θυμίζουν τη συνάντηση του πατρός Μητσοτάκη με τον τότε αμερικανό πρέσβυ Τάλμποτ το 1965 για την πτώση του Γ. Παπανδρέου και την άνοδο των αποστατών.

 

Οσο υπάρχουν ενδοτικές ηγεσίες τύπου Μητσοτάκη-Τσίπρα  οι κίνδυνοι συρρίκνωσης της Ελλάδας ελλοχεύουν. Οι καιροί ου μενετοί.        

 

    

 

 

 Η Αγία Σοφία (το όνομα είναι Ελληνικό και όχι «βυζαντινό»(!), κ. Μητσοτάκη...) δεν είναι ένα απλό «Μνημείο». Αποτελεί το ιερό σύμβολο του Μέσου και Νεότερου Ελληνισμού και όλης της Χριστιανοσύνης.

 

Ως εκ τούτων η αντίδραση στην ακραία βεβήλωση της Αγίας Σοφίας έπρεπε να είναι ακαριαία και διαρκής σύμπαντος του Ελληνισμού και να μην αναμένεται ανάλογη δράση της, σε διαδικασία κατάδυσης στον παρακμιακό ηδονισμό,  Δύσης.

 

Αλλωστε, ένας από τους στυλοβάτες της, ο Πάπας (με το «αλάθητό του!») παρασημοφόρησε (Φεβρουάριος του 2018) τον κ. Ερντογάν με το μετάλλιον του «Αγγέλου της Ειρήνης»!!

 

Δε γνωρίζουμε αν αληθεύουν οι φήμες ότι ο δικτάτορας της γείτονος σκοπεύει να προσκαλέσει τους νυν και σχετικά πρόσφατους πολιτικούς ηγήτοράς «μας» (εκτός, φυσικά, του Α. Σαμαρά...) να συμμετάσχουν στις 24 Ιουλίου στην έναρξη επίσημων προσευχών στο νέο Τζαμί, με επικεφαλής το σεπτό Πατριάρχη, τον Αναστασιάδη και τη σημερινή ένοικο του Προεδρικού Μεγάρου μετά του (αγνώστων λοιπών στοιχείων του) σύνευνού της.

 

Στην περίπτωση επαλήθευσης των ανωτέρω, κάτι που ελπίζουμε ότι δε θα συμβεί, παρότι αποτέλεσε μύχια επιθυμία τους, οι «ημέτεροι» θα υπόσχονταν αποφυγή αντίμετρων, όπως π.χ. κατάργηση προξενείων Αδριανούπολης(!), Ρόδου(!!), Κομοτηνής και Σμύρνης. Εμπάργκο τουρκικών προϊόντων και της πύλης των Κήπων, 12 μίλια κ.λπ

 

Οπότε και ο μεγαλόψυχος Ερντογάν θα προσφερθεί, ως αντίδωρον, να προσφέρει την αμέριστον βοήθειά του να μας απαλλάξει από το «βάρος» των «απομακρυσμένων» από τον κορμό της Ελλάδος νήσων και νησίδων και, μάλιστα, να συμβάλει αποφασιστικά στη λύση του δημογραφικού προβλήματος στέλνοντάς μας 2-3 εκατομμύρια μουσουλμάνων εποίκων, ώστε να υλοποιηθεί και η βαθύτατη λαχτάρα των δοτών ηγεσιών «μας» για την «πολυπόθητη» πολυπολιτισμικότητα !

 

Εννοείται, φυσικά, ότι αρκεί μία μόνον σταγόνα τύπου «διπλωματικού αριστουργήματος» του Τσίπρα των Πρεσπών, για να ξεχειλίσει το ποτήρι της οργής των Ελλήνων, οπότε...                      Για την Ε.Ε. του ΑΣΚΕ

 

                                                                                   Ν. Λεοντόπουλος

 

                                                                                   Σ. Στενός

 

 

Στις 12 Ιουνίου στα γραφεία της "Χριστιανικής" έγινε συζήτηση με αφορμή το βιβλίο "Ευρώπη της Δικαιοσύνης". Από το ΑΣΚΕ μετείχαν οι Σήφης Στενός και  Νίκος Λεοντόπουλος.

 

Βίντεο 1

Βίντεο 2

 

 

 

Θα θέλαμε να είχαμε εκφραστεί για τις 25 Μαρτίου, για την «καλή Ανάσταση» και το «Χριστός Ανέστη» και για τη σημασία της Πρωτομαγιάς, όμως οι κοινωνικοί, θρησκευτικοί και εθνικοί εορτασμοί προϋποθέτουν πάνδημη συμμετοχή, κάτι που, κατ’αρχήν, ορθώς αποκλείστηκε.

 

Πράγματι, η κυβέρνηση της Ν.Δ., όπως στον Εβρο και τα νησιά μας στο Ανατολικό Αιγαίο, αντέδρασε καίρια και αποφασιστικά και στην επίθεση αυτού του «περίεργου» (ιδιαίτερα στη «χρήση και την εκμετάλλευσή του») κορονοϊού. Απέδειξε μάλιστα ο Πρωθυπουργός, αντίθετα απ’ό,τι ίσχυσε στο προηγούμενο εξάμηνο, ότι γνωρίζει να επιλέγει τα κατάλληλα πρόσωπα για τις αντίστοιχες θέσεις, ιδιαίτερα στην περίπτωση του καθηγητή κ. Σωτήρη Τσιόρδα, ευχόμενοι το ίδιο να συμβεί στην επιτροπή «σοφών» για την οικονομία, αν και οι οιωνοί δείχνουν μάλλον το αντίθετο, δυστυχώς.

 

Ο ίδιος δήλωσε πρόσφατα, «έχω προβεί σε νέες σκέψεις και αναθεωρήσεις» και, λογικά, θα αναμένουμε διορθώσεις σε πρόσωπα και δραστηριότητες, έστω, όπως π.χ. στην επιτροπή του 1821, στην Προεδρία της Δημοκρατίας, στην Υπουργό Παιδείας.

 

Είναι αναμενόμενο, φυσικά, και εν πολλοίς αναγκαίο να εκδηλώνεται κριτική και αντιπολίτευση για τα πραττόμενα ή και σχεδιαζόμενα των εκάστοτε κυβερνώντων, φτάνει να μην κυριαρχεί η μικροψυχία, μνησικακία και το αλλοπρόσαλλο αυτών. Και, το κυριότερο, να μην επιφυλλάσσονται, και μάλιστα ρητά, για τις μελλοντικές τυχόν αποτυχίeς και ενδεχόμενα προβλήματα, γιατί τότε θα μπορούσε να υπάρχει η υποψία ότι κάποιοι «υποβοηθούν» στην εμφάνισή τους(!), κάτι που ήδη συμβαίνει στον ανηλεή πόλεμο της παγκοσμιοποίησης κατά των απανταχού εθνικών επιλογών...!

 

Και όλα αυτά εν όψει της οικονομικοκοινωνικής κρίσης που επέρχεται πλησίστια και των ιταμών προκλήσεων και των ήδη συντελούμενων επιθετικών ενεργειών των αλλοφρόνων γειτόνων, για την αντιμετώπιση των οποίων δεν αρκεί πλέον η... ψυχραιμία !

 

 

 

 

         Την Τετάρτη 27/5/2020 ο Θέμος Στοφορόπουλος έφυγε και για όσους τον γνωρίσαμε μας άφησε φτωχότερους.  Το 1988 παραιτήθηκε, όντας πρέσβυς στην Κύπρο, από το διπλωματικό σώμα διαφωνώντας με τη συμφωνία του Νταβός Παπανδρέου-Οζάλ.

 

          Εκτοτε ως ενεργός πολίτης αγωνίσθηκε για μια ελεύθερη Κύπρο, κατά του σχεδίου Ανάν με τον αείμνηστο Τάσσο Παπαδόπουλο. Προασπιζόταν τα  Εθνικά Θέματα και οι απόψεις του επηρέασαν ευρύτερα.

 

          Σ’ εμάς στο ΑΣΚΕ, ως φίλος,  συμμετέσχε σε αρκετές εκδηλώσεις για τα Εθνικά Θέματα και ιδιαίτερα για το Κυπριακό.

 

          Καλό ταξίδι Θέμο

 

Είναι φυσική και αναμενόμενη η πάνδημη συμπαράσταση των Ελλήνων πολιτών στην, επιτέλους, αποφασιστική κινητοποίηση της Ελληνικής πολιτείας στην απόπειρα εισβολής της, εκούσιας ή ακούσιας, εμπροσθοφυλακής των Τουρκικών δυνάμεων στη χώρα μας. Και οι υστερικές φωνασκίες του εσωτερικού (συνειδητά ή ασυνείδητα) εχθρού την καθιστά, πιο έκδηλη και πιο αποτελεσματική(...), παρά τον περίεργο παροξυσμό κατά του κορονοϊού...

Γεννιούνται όμως πολλά ερωτήματα, διερευνητικά των πιθανοτήτων να συνεχιστεί η αποφασιστική αμυντική στάση στην ενδεχόμενη πιο απροκάλυπτη τουρκική επίθεση, παρόλο που η δυναμική αντίστασης που ήδη δημιουργήθηκε πολύ δύσκολα μπορεί να ανακοπεί.

- Πώς και αποφάσισε ξαφνικά η Κυβέρνηση του Κυρ. Μητσοτάκη να αλλάξει τακτική, ενώ μέχρι τώρα μιλούσαν για «διαύλους επικοινωνίας», για «μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης» (!), για την επιδίωξη «πολυπολιτισμικής κοινωνίας»(!!), για λύση του δημογραφικού προβλήματος (ωσάν γνήσιοι συριζαίοι!) μέσω των επήλυδων ; Τι μεσολάβησε ;

- Μήπως η βιασύνη του «παρανοϊκού Ερντογάν» να διερευνήσει αν ισχύουν οι «υποσχέσεις» των διατλαντικών συμμάχων του ότι, αν παραιτηθεί των νοτιανατολικών ονείρων του, θα του επιτρέψουν την επέκτασή τους στα δυτικά...;

- Μήπως, το πιθανότερο, τα γεγονότα στη Λέσβο και τη Χίο, που έδειξαν ότι οι Ακρίτες μας συνειδητοποίησαν τον κίνδυνο σταδιακής... τουρκοποίησής τους, και η αποφασιστική στάση του περιφερειάρχη Κ. Μουτζούρη, του πρώτου αιρετού άρχοντα που εκφράζει πλήρως τις αγωνίες αυτών που εκπροσωπεί ;

- Μήπως ο φόβος να εκφράσει ανοικτά ο Α. Σαμαράς τον κίνδυνο της λαθρομετανάστευσης, που πρώτος και μόνο αυτός την ονόμασε με το πραγματικό όνομά της ;

-  Ή μήπως κάτι άλλαξε, πράγματι, στο πώς βλέπουν (και στο τι προσβλέπουν από) την Τουρκία οι μέχρι τώρα σύμμαχοί της (πλην, φυσικά, της πάντοτε ανθελληνικής Γερμανίας), «κουρασμένοι» από τα καμώματά της και την ιστορία της;

Οπως κι αν έχει, η προϊστορία του Κυρ. Μητσοτάκη και η ιστορία όλων όσων διόρισε σε όποια καίρια θέση ο ίδιος, κάνουν όλους να στέκονται επιφυλακτικοί, τουλάχιστον..., για τις μελλοντικές κινήσεις του ίδιου και των προστατών του.

Ευχόμενοι για το καλύτερο και για διάψευση των παραπάνω επιφυλάξεων, ας έχουμε ως παράδειγμα το τι επέτυχαν ήδη και πώς αντιδρούν «τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και η Θράκη»!

           

           Μια απορία, άκρως αρνητική ομολογουμένως, πλανάται στο πανελλήνιo : Γιατί δεν προτάθηκε, μια και καλή, ο κ. Σόρος και επιλέχθηκε ένα πιστό μεν αλλά θολό ομοιώμά του, ώστε να μην διευκολυνθεί η «ομόθυμη» απόρριψή του ;

          Μια ερώτηση, θετικής απόχρωσης αυτή : Θα συνεχισθεί η ορθή, για την ώρα, αντίσταση στις γερμανοτουρκικές απειλές και θα επιβιώσει άραγε το βέτο;

          Και, τέλος, μια ευχή : Να κατανοηθεί, επιτέλους, ότι ο Γερμανισμός αποτελεί διαχρονικά το τρίτο μέλος της τριάδας των φανατικών εχθρών, κοινωνικά και εθνικά, του Ελληνισμού, μαζί με την 5η φάλαγγα εντός των τειχών και την Τουρκία, με τα πρακτορεία της και στα βόρεια σύνορά μας. 

O πρώτος Ελληνας,  και μάλιστα συνειδητά ορθόδοξος, (ίσως, ο τελευταίος μέχρι τώρα) κυβερνήτης Ι. Καποδίστριας είπε «… η νίκη θα είναι δική μας, αν βασίλεύσει εις την ακαρδίαν μας μόνον το αίσθημα το Ελληνικόν. Ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης».

Οι τωρινοί «φιλήκοοι των ξένων» (και όχι μόνο οι πολιτικές δοτές ηγεσίες…) ανήγαγαν μιαν επίσκεψη στον υπερατλαντικό, ταλανιζόμενο εσωτερικά και εξωτερικά, ηγέτη ως το σημαντικότερο γεγονός του νέου, δυσοίωνου και όχι αισίου και ευτυχούς, έτους, «λησμονούντες» το γνωστό (ύμνος εις την Ελευθερίαν) «μοναχή το δρόμο πήρες,/ εξανάρθες μοναχή / δεν είναι εύκολες οι θύρες, / όταν η χρεία τες κουρταλεί»…

Και αυτά, ενώ:

-  Ο στωμύλος και αδίστακτος υπουργός… Ανάπτυξης μας πληροφορεί ότι «αρκούν 200 ευρώ για την επιβίωση» (!!), χωρίς τουλάχιστον να προτείνει στους «σοφούς» που το πρότειναν να το επαληθεύσουν, να το εφαρμόσουν οι ίδιοι, έστω και ως εύγλωττον πείραμα προσωπικόν…

-  Τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου έχουν ήδη «καταληφθεί» από πιστούς, έως φανατικούς, του δόγματος «ιερός πόλεμος (Τζιχάντ) κατά των απίστων», χωρίς να μας πληροφορούν πόσοι απελάθησαν ή επαναπατρίσθηκαν το τελευταίο εξάμηνο και πότε ο νέος νόμος περί αυτών...

-  Οι βόρειοι γείτονες βυσσοδομούν εναντίον μας και καραδοκούν, οι ανατολικοί ανοικτά προκαλούν και παραβιάζουν την εθνική κυριαρχία και ακεραιότητα της χώρας μας. Οι «εταίροι» και οι «στρατηγικοί σύμμαχοι» μας προτείνουν να τα «βρούμε» με τους παραπάνω, «διαπραγματευόμενοι» μ’αυτούς για τα δικά μας, χωρίς προϋποθέσεις, διεθνή δίκαια και θαλάσσης, για το Αιγαίο, την Κύπρο, την υφαλοκρηπίδα, την ΑΟΖ. Και, το αδιανόητο(!), οι «δικοί μας» «φιλήκοοι των ξένων», έμπλεοι πόθου δοτής εξουσίας και πλουτισμού, έχουν ήδη ξεσαλώσει υπερασπιζόμενοι κάθε παραλογισμό των εχθρών μας, η πολυάριθμη, δυστυχώς,  5η φάλαγγα εντός των τειχών μας…

Η μόνη σωτηρία, η «νίκη», έστω απλώς επιβίωσης, είναι Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, εσωτερική και εξωτερική, με ό,τι αυτός συνεπάγεται, με νόμιμα μέσα, κατ’αρχήν...

Οι καιροί ου μενετοί, πλέον.

ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος
Σελίδα 1 από 13


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)