ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

2 θάνατοι διεθνούς «κύρους» ή αναθέματος, +1 «μνημόνιο» ζώντος εχθρού του Ελληνισμού

Ο πρώτος  θάνατος είναι αυτός του δυσώνυμου Σόιμπλε, του φανατικού εχθρού της Ελλάδας, συνεχιστή του Χίτλερ και όλων των Γερμανικών φύλων, που πάντοτε, από της εμφανίσεώς τους συστηματικά κατέστρεφαν (και καταστρέφουν) τον Ελληνισμό. Και ο ίδιος και η Μέρκελ και το ανθρωποφάγο ΔΝΤ των ΗΠΑ παραδέχθηκαν πώς ο αλγόριθμος(!) που καθόριζε τα «μέτρα» κατά της χώρας μας ήταν λαθεμένος!!

Ποιος, πότε από τους δικούς «μας» υπηρέτες τους ζήτησε να πληρώσουν το «λάθος» και να μας ξεπληρώσουν τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια των καταστροφών μας; Ρητορική ερώτηση. Η απάντηση είναι κανείς και ποτέ. Εδώ δεν τολμάει κανείς από τους «ημέτερους» ταγούς, εκπροσώπους μας δεν τολμά να ζητήσει από τους πάτρωνές τους Γερμανούς (κατόπιν συγκατάθεσης φυσικά του μεγαλού υπερατλαντικού «συμμάχου») τα αναγνωρισμένα ήδη δυσθεώρητα Γερμανικά χρέη.

Γι’ αυτόν η μεγάλη πλειονότητα των λαών του Νότου και ιδιαίτερα, φυσικά, του Ελληνικού, θεωρεί «αναπόφευκτη» την αιώνια καταδίκη του.

Ο δεύτερος είναι αυτός της ντροπής της Ανθρωπότητας, του γερμανοεβραίου Αμερικανού Χένρι Κίσινγκερ (ή Κίσιντζερ).

Κυριάρχησε, περισσότερο από μισό αιώνα, στην πολιτική των ΗΠΑ, είτε ήταν πανίσχυρος υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ είτε όχι, με κύριο σήμα του τον «πόλεμο» όπου γης, ως τρόπο εκδήλωσης της παγκόσμιας παντοκρατορίας των ΗΠΑ, ευφυέστατος άρχων του σκότους.

Με σαρδόνια χαμόγελα «αποδέχτηκε» το Νόμπελ(!) Ειρήνης(!!!) και διασκεδάζοντας σαδιστικά σκόρπισε ό,τι κακό σε όλον τον κόσμο και ιδιαίτερα για τους Ελληνες, την Ελλάδα και, ευρύτερα, τον Ελληνισμό. Μάλιστα φέρεται ως ο συντάκτης (σίγουρα, πάντως, ο εμπνευστής) του περίφημου (μικρού) κειμένου γιατί και πώς πρέπει να καταστραφούν οι ατίθασοι Ελληνες(!) Αλλωστε υπήρξε ευρύτερα ο πατέρας της Παγκοσμιοποίησης.

«Ο ελληνικός λαός είναι ατίθασος και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουµε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ δηλαδή να πλήξουµε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευµατικά και ιστορικά του αποθέµατα, ώστε να εξουδετερώσουµε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να µη µας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να µη µας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή µεγάλης στρατηγικής σηµασίας για µας, για την πολιτική των ΗΠΑ.». (Οικονοµικός Ταχυδρόµος 14/8/1997).

Δεν χρειάζεται επομένως να δικαιολογηθεί (και ας λυπήσουμε τους οπαδούς της «πολιτικής ορθότητας», της ακραίας υποκρισίας που θέλει ευγενικές εκφράσεις για τις πιο χυδαίες πράξεις και πρόσωπα) η δίκαια(!) κατάκτηση της «ευχής» στο ανάθεμα!

Ο +1 είναι η (!) εκδήλωση, «δίκην μνημοσύνου», (με εμπνεύστρια την ιέρεια του «εκσυχρονισμού» Αννούλα Διαμαντοπούλου: «Εθνική γλώσσα της Ελλάδας να γίνει η Αγγλική»(!) και πρόσφατα «πρέπει να γραφεί, κοινή Ελληνοτουρκική ιστορία». Κύριε, ελέησον!) προς τιμήν του... Κώστα Σημίτη!!!

Υποθέτουμε ότι η έμπνευση αυτή ήταν στο βάθος πλήρως ιδιοτελής, μήπως δηλαδή όσοι συνέρρευσαν σ’αυτήν την μάζωξη υμνολογίας του Σημίτη κατόρθωναν να... εξασφαλίσουν ανάλογες εκδηλώσεις στο προσεχές μέλλον προς τιμήν αυτών των ίδιων...!

Εννοείται ότι, φυσικά, ενθουσιάστηκε ο Κυρ. Μητσοτάκης και έσπευσε να δηλώσει ότι ευχαρίστως θα παραστεί και θα μιλήσει, μαζί με το 1/3 της κυβέρνησής του! Αποτέλεσμα: «Είδαν και έπαθαν»(!) να τον πείσουν οι σύμβουλοί του να πάει (έστω, και) στην εκδήλωση για την Μαριάννα Γιαννάκου (άλλη κι αυτή, που θεσμοθέτησε την εισαγωγή της Τουρκικής γλώσσας σε όλα τα Ελληνικά(!) σχολεία και προστάτευσε την Ρεπούση!), που γινόταν την ίδια ώρα! Πήγε για λίγο αναγκαστικά, αλλά έπεσε πάνω στον Κώστα Καραμανλή, που τον κατακεραύνωσε για τα Εθνικά θέματα...

Αλλά, βρε αθεόφοβοι, να τιμήσετε τον Σημίτη, διαγραμμένο ακόμη και από το ΠΑΣΟΚ!

Τον Σημίτη, που χαιρέκακα απάντησε στο ερώτημα γιατί γίνονται τόσα και τόσα (κακά, φυσικά) στη χώρα που κυβερνούσε αυτός: «Αυτή είναι η Ελλάδα»! Τον Σημίτη των Ιμίων (στην επέτειο των οποίων ο Κυρ. Μητσοτάκης εδήλωσε προχθές ότι συμβόλιζε την «αφοσίωση στο Εθνικό καθήκον». Τον Σημίτη της «Μαδρίτης» και του «Ελσίνκι», της καλπονοθείας στις εκλογές του 2000 (που μετά, κυρίως, διέλυσαν τη χώρα, όπως δήλωσε ο Θ. Πάγκαλος). Τον Σημίτη του κορυφαίου σκανδάλου του Χρηματιστηρίου (πάνω από 1 εκατομμύριο Ελλήνων κατεστράφηκαν εξαπατημένοι από τον ίδιο), αυτόν που κατακρεουργούσε την Ελληνική γλώσσα και της κατάπτυστης παράδοσης του Οτσαλάν (1999) στην Τουρκική ΜΙΤ κ.λπ. κ.λπ

«Δεν είναι η Ελλάδα αυτή». Αυτοί είναι όσους επέλεξαν (και επιλέγουν) οι επικυρίαρχοι, με ελάχιστες εξαιρέσεις, να μας «κυβερνούν» και όσοι τους στηρίζουν, κύριε Σημίτη, «πολλά τα έτη σου», ειλικρινά και μόνο ως παράδειγμα προς αποφυγήν!

 


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)