ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΣΗ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ

Όσοι νόμιζαν ότι με τη μεγάλη υποχώρηση της Ελλάδας να δεχθεί τη σύνθετη ονομασία θα φθάναμε πιο κοντά σε μια συνεννόηση με τους Σκοπιανούς διαψεύδονται. Ο Γκρουέφσκι, αντιθέτως, επαυξάνει τις εξοργιστικές απαιτήσεις του και τις προβάλλει εντονότερα στους διεθνείς οργανισμούς. Τελευταία απευθύνθηκε στον Πρόεδρο της Κομισιόν Μπαρόζο, όργανο των Αμερικανών, και του ζήτησε προστασία της «μακεδονικής μειονότητας» που βρίσκεται στην Ελλάδα! Πού την είδε, άραγε, αυτή τη μειονότητα; Μήπως εννοεί τους ελάχιστους πράκτορες του «Ουράνιου Τόξου»;
Οι προστάτες του Αμερικανοί, με δηλώσεις του Μπράιζα, δηλώνουν ότι δεν έχουν άποψη επί του θέματος και ότι αυτό που τους ενδιαφέρει είναι μόνο η επίλυση του προβλήματος της ονομασίας.
Η ελληνική κυβέρνηση, δυστυχώς, επιμένει στη συμβιβαστική της γραμμή και ο πρωθυπουργός, αντί να διακόψει κάθε διάλογο με τους Σκοπιανούς μέχρι να λογικευτούν, έστειλε επιστολή προς τον Γκρουέφσκι, με σωστές επισημάνσεις, βέβαια, που όμως βάζει την Ελλάδα σε μια μακρά πορεία επώδυνων διαπραγματεύσεων, που (πολύ φοβόμαστε) θα έχουν την εξέλιξη των αντίστοιχων ελληνοτουρκικών.
[Αναλυτικά οι προτάσεις του ΑΣΚΕ στο φύλλο του Μαρτίου 2008]
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΗ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΑΣΚΕ »


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)