ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

2/9/2015

Για την ιστορία της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας

Κείμενο σε pdf

- Τουρισμός του …μικροφώνου

Η (καλή, πιθανόν) τραγουδίστρια έγινε, γράφουν, υπουργός Τουρισμού, διότι γνωρίζει κάθε γωνιά της Ελλάδας δίνοντας συναυλίες (της αρπαχτής, λένε οι κακεντρεχείς) και διότι, όπως λέει η ίδια, «ούτως ή άλλως είχε πάντα την Ελλάδα στην καρδιά της».

Εντάξει, ας πούμε. Αλλωστε κι οι υπουργοί του Τσίπρα ήσαν (ή και θα είναι…) καλύτεροι; Την ρώτησαν όμως την καλή (πιθανόν) αοιδό μήπως έχει κι αυτή καμμιά off shore εταιρία και αποκτήσει μπλεξίματα με το νόμο;

 

- Κι αν αυτοί δε θέλουν;

Ο τέως πρωθυπουργός (των ΗΠΑ και της Γερμανίας), μετά τις σουρεαλιστικές δηλώσεις του του τύπου «θα τηρήσω τη Συμφωνία- (μνημόνιο 3) για να την καταργήσω» ή «είμαι ο πιο κατάλληλος για τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων» (!), μας γέμισε ανησυχία με τη δήλωση «θα συνεργαστώ μόνο με όποιους ΕΓΩ θέλω»

Κι αν τύχει και κάποιοι απ’ αυτούς δεν το θελήσουν; Θα’ χουμε πάλι εκλογές, της μιας βδομάδας τότε;

 

- Να ! η λύση

Αν όλοι (όσοι απόμειναν, έστω) οι οπαδοί του  Τσίπρα ακολουθήσουν το παράδειγμα (όπως ψιθυρίζεται, κακοβούλως, πιστεύουμε…) της αδικημένης (κατά δήλωσή της) κας Τασίας των «παράτυπων» μεταναστών, ότι με δικά της έξοδα και σε δικές της θέσεις θα τακτοποιήσει τους κατασκηνωτές της πλατείας Βικτωρίας, δε θα ελύετο το πρόβλημα των λαθρομεταναστών;

Τι περιμένουν, λοιπόν, για να αποδείξουν την ειλικρίνεια των φιλανθρωπικών αισθημάτων τους;

 

- Αμ ο Λεβέντης ;

Ολο το σύστημα δείχνει να συνωμοτεί: «Ο Λεβέντης στη Βουλή». Μετά τον εξευτελισμό του πολιτικού συστήματος με το Σταύρο του σακκίδιου, φαίνεται ότι έρχεται και η γελοιοποίησή του.

 

- Και μετά τι…;

Εδώ τα πράγματα σοβαρεύουν

Ο Τσίπρας διόρισε την ολόλευκη κα Θάνου (που δηλώνει : «πάντοτε ήμουν στον Αγώνα»…) πρόεδρο του Αρείου Πάγου και αμέσως μετά ο κ. Παυλόπουλος εκλογικό Πρωθυπουργό, κατά το παράδειγμα του, κυριολεκτικά..., Πικραμμένου (που έβγαλε συνταγματικό (!) το 1ο μνημόνιο).

Δεν είναι απλώς κρίμα. Είναι πολύ επικίνδυνη εξέλιξη οι Θεσμοί (όχι φυσικά η τρόικα!) να εκτίθενται τόσο απροκάλυπτα…


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)