ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

4/4/2017

Το 4ο διαρκές μνημόνιο προ των πυλών

Κείμενο σε pdf

Ο νέος Αρμαγεδώνας, το 4ο ,μόνιμο πλέον, μνημόνιο, που προετοιμάζουν με τις «σκληρές διαπραγματεύσεις» του ναι σε όλα, σε μια καθημαγμένη χώρα και κοινωνία τα ξένα όρνεα και οι γραικύλοι, είναι προ των πυλών.

Στόχος τους να πληρώνουν μόνο οι πιο φτωχοί και να διαλύσουν πλήρως ό,τι δημόσιο έχει απομείνει (Ασφαλιστικό, Παιδεία, Υγεία, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κ.λ.π.) για να το αρπάξουν ξένοι. Να είναι οι εργαζόμενοι οιονεί σκλάβοι χωρίς δικαιώματα. Να ξενητεύονται οι νέοι και να αντικαθίστανται με επήλυδες του Σόρος.

            Για το σκοπό αυτό έχουν επιδοθεί σε μια θηριώδη επιχείρηση προπαγάνδας, κατά την προσφιλή συριζαίικη μέθοδο της ισόποσης δόσης «ανυποχώρητου ηρωϊσμού» και κατευθυνόμενου ζόφου μέσω των συστημικών ΜΜΕ, για να περιορίσουν τις αντιδράσεις και το ξέσπασμα της αγανάκτησης.

 «Ο ελληνικός λαός γνώριζε ότι θα έρθουν νέα, δύσκολα μέτρα,<...> Τα υπόλοιπα είναι τζάμπα μαγκιές», μας «προσγειώσε» ο κ. υφυπουργός.

Το ερώτημα όμως παραμένει τι θα κάνουν μετά απ’ αυτό Τσίπρας και συντροφία, που ως τώρα  έχει μακροημερεύσει  λόγω της ηγεσίας της ΝΔ.

Ομως το πραγματικό ερώτημα είναι ως πότε ο ελληνικός λαός θα υπομένει εν ονόματι του ευρώ και της «Ευρώπης» την υποδούλωσή του και και την καταστροφή της χώρας μας.


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)