ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

5/5/2017

Το 4ο μνημόνιο είναι πλέον εντός των πυλών

Κείμενο σε pdf

Ξεπέρασε ακόμη και εαυτόν στο «μετριόφρονα» πανηγυρισμό για την επικύρωση του 4ου μνημονίου αποκλειστικής κυριότητάς της και μεταχρονολογημένης χρήσης άλλων, για την εξόντωση της ελληνικής κοινωνίας, πλην ελαχίστων, και εν συνεχεία της Ελλάδας και του Ελληνισμού, η «κυβέρνηση» των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Διατεινόμενοι ότι διαθέτουν τουλάχιστον την κατανόηση (...!) των επιζώντων ακόμη θυμάτων τους, «προσφέρουν» ως ανταμοιβή...αντίμετρα (όπως το προηγούμενο «παράλληλο πρόγραμμα»), εάν και εφ’ όσον όμως  θα έχει αποτελειώσει τα θύματα.

Δυστυχώς στα «μέτρα» αυτά δεν περιλαμβάνεται η περιώνυμη δέσμευση (πάλι !) του Α. Τσίπρα, πριν από ένα μήνα, για παραχώρηση οικημάτων (μετά καταλλήλου εξοπλισμού;) εκ των απειράριθμων αρπαγέντων, ή αρπαγησομένων, λόγω των μνημονίων, για την απόλαυση των ερωτικών σχέσεων, έμφυλων και έκφυλων φανταζόμεθα, 30χρονων και άνω νεανιών του κόμματός του. Ξεχασιάρης ο έρμος.

Υ.Γ. Ευχόμεθα, αν και δεν το ελπίζουμε, να μην επιχειρηθεί αιματοκύλισμα, για αποπροσανατολισμό από την ψήφιση του 4ου μνημονίου, στον Τελικό Κυπέλλου, οψέποτε τελεσθεί..., γιατί μπορεί να αποτελέσει σπινθήρα έκρηξης της «κατανόησης», με απρόβλεπτες συνέπειες, συντομότερα της αναμενομένης.    


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)