ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

12/10/2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Κ. ΦΟΥΧΤΕΛ

  3 ημέρες πριν από την επέτειο της 12ης Οκτωβρίου 1944, ημέρας απελευθέρωσης της Αθήνας από τους Γερμανούς, τους συμμάχους τους και τους ελληνόφωνους συνεργάτες τους, η άξια κληρονόμος του Αδόλφου Χίτλερ επισκέφθηκε την υπό κατοχήν Ελλάδα, επισημοποίησε την κυριαρχία της γερμανικής Ευρωπαϊκής Ένωσης και προώθησε τα συμφέροντα του γερμανικού κεφαλαίου.
   Φεύγοντας η κ. Μέρκελ άφησε πίσω της τη δυαρχία των δύο γκαουλάιτέρ της, τον Ράιχενμπαχ, τοποτηρητή των Γερμανών τραπεζιτών, και τον Φούχτελ, τοποτηρητή των Γερμανών βιομηχάνων. Ο τελευταίος περιοδεύει ανά τη χώρα και κλείνει «δουλειές» με περιφερειάρχες και δημάρχους, που συμπεριφέρονται όπως οι διορισμένοι από τους Γερμανούς πριν από 70 χρόνια. Το δικαίωμα αυτό του έδωσαν οι αλήστου μνήμης Γιωργάκης και Ραγκούσης με το νόμο 3852 (Καλλικράτης), με τον οποίο κατάργησαν το ρόλο του ελληνικού κράτους ως ενδιάμεσου μεταξύ της ελληνικής Τοπικής   Αυτοδιοίκησης και των ξένων.
  Σήμερα, επέτειο εκείνης της απελευθέρωσης, ο ελληνικός λαός καλείται από την ιστορία του σ’ ένα νέο αγώνα εναντίον της γερμανικής κατοχής, όχι για να πέσει πάλι στα δίχτυα των Αγγλοαμερικάνων (και των «αντιμνημονιακών» συνεργατών τους), αλλά για την Εθνική και Κοινωνική του Απελευθέρωση.


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)