ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

21/2/2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΕΥΜΑ

   Η νεοναζιστική συμπεριφορά της Ε.Ε., της Ε.Κ.Τ. και του Δ.Ν.Τ. προς τη χώρα μας είχε ως αποτέλεσμα ν’ αναπτυχθεί ένα φιλελληνικό ρεύμα στη Δύση. Η εικόνα καταστροφής της Αθήνας που δημιούργησαν οι συνεργάτες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και διέδωσαν τα καθεστωτικά ΜΜΕ, για να τρομοκρατήσουν το λαό και ν’ αποθαρρύνουν την κινητοποίησή του, λειτούργησε ως μπούμερανγκ και ενίσχυσε το ρεύμα αυτό. Η συμπαράσταση αυτή δεν μπορεί παρά να συγκινεί και να ενθαρρύνει τους Έλληνες, οι οποίοι συνδέουν το σημερινό φιλελληνικό ρεύμα με αντίστοιχα σε παλαιότερες δύσκολες εποχές.
   Δεν πρέπει να μας διαφεύγει, όμως, ότι μεταξύ αυτών που συμπαρίστανται είναι πρώην αξιωματούχοι της Ε.Ε. και των ισχυρών χωρών μελών της, οι οποίοι είναι μεταξύ αυτών που οδήγησαν με την πολιτική τους την Ελλάδα στη σημερινή τραγική της κατάσταση. Επίσης εκφράζουν τη συμπάθειά τους και νυν αξιωματούχοι της Ε.Ε., τώρα που όλοι βλέπουν ότι αποτελούν διακοσμητικά στοιχεία, αφού η Γερμανία αποφασίζει.
  Αυτές οι δηλώσεις συμπάθειας προβάλλονται από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, για να καλλιεργούν την αυταπάτη ότι είναι δυνατό στην Ε.Ε. να επικρατήσουν άλλες αντιλήψεις, πιο ανθρώπινες, πιο δημοκρατικές, πιο φιλελληνικές.     Προβάλλονται, για ν’ ανακόψουν το κύμα αμφισβήτησης όχι της πολιτικής που ακολουθεί η Ε.Ε., αλλά και του ίδιου του θεσμού.
  Η αποχώρηση της Ελλάδας από την Ε.Ε. είναι το πρώτο βήμα για την εθνική και κοινωνική μας απελευθέρωση, για να μπορέσει η πατρίδα μας να ορθοποδήσει και να προοδεύσει.


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)