ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

13/12/2014

ΑΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΣ ΞΕΝΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

Η Ε.Ε και οι  ΗΠΑ,  που έχουν επιβάλει τη νέα κατοχή στην πατρίδα μας,  διέταξαν  τα εγχώρια όργανά τους, αυτά της συγκυβέρνησης, να «εξασφαλίσουν σταθερότητα» για να ισοπεδώσουν απερίσπαστοι με την τρόικά τους  πλήρως τον ελληνικό λαό και τη χώρα.

Θεωρούν, μάλιστα, ότι ως κατακτητές η βούλησή τους υπερβαίνει το Ελληνικό Σύνταγμα και τους θεσμούς. «Ανεξάρτητο υπουργείο Οικονομικών απαιτεί ο Τόμσεν» μας διαμηνύουν οι ΗΠΑ μέσω ΔΝΤ.

Κάθε ένας από τους «προστάτες»  θεωρεί δικαίωμα του να επεμβαίνει απροσχημάτιστα υπέρ των «προστατευομένων» του, όπως οι Γερμανοί  με το «φίλο μας» κ. Γιούνγκερ, αυτόν τον πρωθυπουργό της χώρας-πλυντήριο, που μας «συνιστά»  «οι Έλληνες γνωρίζουν τι θα σήμαινε λανθασμένη έκβαση εκλογών για τη χώρα και την Ευρωζώνη» και ότι θα προτιμούσε «οικεία πρόσωπα» στην κυβέρνηση. Οι ΗΠΑ με άρθρα και απόψεις  «δεξαμενών σκέψης» (think tank) ευνοούν το ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ελληνικός λαός δεν επιλέγει «προστάτες».  Ο αγώνας για την εθνική και κοινωνική απελευθέρωση  είναι προυπόθεση για την αποτινάξη της νέας κατοχής και τη θεμελίωση μιας πιο δίκαιης κοινωνίας.

 

 


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)