ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Φορολογική επίθεση κι όποιος αντέξει!

Σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή, δίνεται η δυνατότητα στην Εφορία να εφαρμόζει «έμμεσες τεχνικές ελέγχου», δηλαδή σχεδόν καταργούν τις δηλώσεις και τα τεκμήρια και θα μπορούν να ελέγχουν και να καθορίζουν τον φόρο εισοδήματος ανάλογα με το πόσα ξόδεψε κάποιος με πιστωτική κάρτα και με το πόσες είναι οι καταθέσεις του.
Αν αυτό είχε ως στόχο να πληρώσουν επιτέλους οι φοροφυγάδες, θα ήταν καλοδεχούμενο. Είναι όμως εντελώς υποκριτικό, αφού οι μικρομεσαίοι φοροφυγάδες δεν είναι υποχρεωμένοι να καταναλώνουν με κάρτες ή να έχουν καταθέσεις, ενώ οι μεγαλοφοροφυγάδες μπορούν άνετα να κρύβονται πίσω από οφ σορ εταιρείες.
Τελικά αυτοί που θα ξηλωθούν πάλι είναι οι πολίτες με πραγματικά χαμηλά εισοδήματα, τα οποία η Εφορία αυθαίρετα θα υπολογίζει. Εμπνευστές των καινούργιων μεθόδων είναι οι Γερμανοί και προσωπικά ο Ράιχενμπαχ, ο οποίος φιλοδοξεί να ελέγχει και τους τραπεζικούς λογαριασμούς όλων των Ελλήνων πολιτών. Ποιος ξέρει, ίσως και του Χριστοφοράκου, της Ντόρας και των αστέρων του ΠΑΣΟΚ!!!


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)