ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

ΠΡΟΣΦΥΓEΣ KAI OI ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤEΣ ;

Οι λέξεις τους φταίνε... , όμως η «δουλειά» να γίνεται με θύμα την Ελλάδα...

Σε μεγάλη «μπίζνα» με δισεκατομμύρια ευρώ έχει εξελιχθεί το σχέδιο αλλοίωσης, ή μάλλον άλωσης της Ελλάδας και αντικατάστασης του Ελληνικού Λαού με τις ορδές που φέρνουν αυτοί που απεργάζονται τα σχέδια αυτά,  δηλ. οι ταγοί της, βαλλόμενης ήδη, παγκοσμιοποίησης με τους λογής Σόρος και τις πολλές δεκάδες  ΜΚΟ τους, οι σταυροφόροι του «ανθρωπισμού» με τους εγχώριους υποτακτικούς του. «Ανθρωπισμός»  που έχει γίνει πλέον απεχθής, ιδιαίτερα στις νησιωτικές μας κοινωνίες.

Οι λέξεις φταίνε...

Σε αγαστή συνεργασία όλοι αυτοί με πρωτεργάτες τους συριζαίους, έχουν δυσανεξία στις λέξεις που ενοχλούν κυρίως  τα αφεντικά τους. Είναι, μας λένε, οι λέξεις (λαθρομετανάστες, λαθρομετανάστευση κ.λ.π.) «ακροδεξιές» (πολύτιμη για το ΣΥΡΙΖΑ η Χρυσή Αυγή), ενώ  οι «πολιτικά ορθές», σύμφωνα με τη θεωρία της πολιτικής ορθότητας των αφεντικών τους, είναι «πρόσφυγες», «παράτυποι» ή «οικονομικοί μετανάστες» (δηλ. οι Ελληνες που μετανάστευσαν στην Αμερική και στη Γερμανία με διαβατήρια και βίζα  δεν ήταν οικονομικοί μετανάστες ;). Επ’ ευκαιρία, για τους συριζαίους δεν υπάρχει χώρα που να λέγεται Σκόπια (!). Εμμένουν στις υπογραφές τους, αυτές του 2008 που ζητούσαν να την ονομάσουμε σκέτα «Μακεδονία»  Φοβούνται τις λέξεις της ελληνικής γλώσσας.

«Οι λέξεις φταίνε. Αυτές ενθάρρυναν τα πράγματα σιγά σιγά ν’ αρχίσουν να συμβαίνουν.<...>Πως ήσουνα εχθρός μου δεν το ήξερες. Οι λέξεις σού το είπαν...  (Κική Δημουλά)

 Είναι πολλά τα λεφτά...

Από το 2015, μετά την αρχική συμφωνία Ε.Ε.-Τουρκίας (Οκτώβρης 2015) έχουν εκταμιευθεί, κατά τον Αβραμόπουλο,  1,6 δις, που εκτός ελαχίστων που πήρε το υπουργείο Εθνικής Αμυνας για τα συσσίτια, τα υπόλοιπα τα εισπράξανε οι 69(!!!), παρακαλώ, ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται για τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες. Και πολλές απ’αυτές, ιδιαίτερα ξένες, κάνουν  οι ίδιες διακίνηση λαθρομεταναστών που πληρώνουν στους διακινητές 2.000 έως 5.000 δολ. ο καθένας. Οι διακινητές κερδίζουν δισεκατομμύρια. Ευτυχώς η  Ιταλία απαγόρευσε την  προσέγγιση πλοίων των ΜΚΟ, που «διασώζουν», δηλ. μαζεύουν, λαθρομετανάστες από τη Λιβύη και τους αποβίβαζαν στην Ιταλία με το αζημίωτο. Ωραίος «ανθρωπισμός» !!!

Το πιο ανησυχητικό είναι ότι αυτές προσφέρουν δουλειά σε νέους, κυρίως από τα νησιά μας, με στόχο να γίνει αποδεκτή από τις τοπικές κοινωνίες η έλευση και η ύπαρξη των μυρίων που προκαλούν πλείστα όσα προβλήματα μεταξύ των οποίων ότι ο αριθμός τους κοντεύει να υπερβεί τον ντόπιο πληθυσμό. Κι αυτό επειδή οι «ανθρωπιστές» συριζαίοι  ούτε καν διαμαρτυρήθηκαν για την οριστική συμφωνία Ε.Ε.-Τουρκίας (18/3/2016), που υποχρεώνει τη χώρα μας να κρατά στα νησιά όλους αυτούς σε συνθήκες άθλιες έως απάνθρωπες, προκειμένου όσοι δε δικαιούνται άσυλο ή επικουρική προστασία να τους επιστρέφει (δήθεν) στην Τουρκία.

Λεόντειες

Η περιβόητη αυτή συμφωνία Ε.Ε.-Τουρκίας είναι λεόντειος για τη χώρα μας. Το 2016 ήρθαν παράνομα στα νησιά μας από την Τουρκία 173.614 άνθρωποι, το 2017 ήρθαν 29.595, ενώ η Τουρκία από το 2016 έως 31/7/2018 δέχθηκε πίσω μόνο 1.673 (!!!). Και να ήταν μόνο αυτό.

 Η καθυστέρηση εξέτασης δεκάδων χιλιάδων αιτήσεων ασύλου (το 2013 οι αιτήσεις ήταν  13.080 ενώ το 2017 ήταν 58.681) συσσωρεύει στη χώρα μας όλους αυτούς, που είναι, κατά κανόνα,  μουσουλμάνοι και εν πολλοίς δεν ενσωματώνονται πλήρως στην κοινωνία μας και τον πολιτισμό μας. Το τραγικό είναι ότι η χώρα μας, που  ούτε αποικίες είχε, ούτε είχε καταστρέψει λαούς και πολιτισμούς, όπως οι «πολιτισμένοι» μας «εταίροι», υφίσταται τα επίχειρα των ξενόδουλων ηγεσιών του.

 Και έπεται συνέχεια με την άλλη λεόντεια συμφωνία με τη  Γερμανία, τον  υποκινητή των «κλειστών συνόρων», για επιστροφή όσων διαφεύγουν στη Γερμανία ξανά πίσω στο  «πειραματόζωο» των Τσίπρα και των λοιπών νενέκων, ενώ οι Ιταλοί διαμήνυσαν ότι θα κλείσουν τα αεροδρόμιά τους στα αεροπλάνα που θα στέλνουν οι Γερμανοι με επιστροφές λαθρομεταναστών. Τους «δικούς» μας δεν τους νοιάζει αν τα νησιά μας  αλλοιωθούν εθνολογικά. Δεν τους νοιάζει αν αυτό εξυπηρετεί τα τουρκικά σχέδια άλωσης των νησιών μας. (Οζάλ:   «δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αφού αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από εδώ μεριά και να τελειώνουμε μ' αυτούς»).

Για την επιβίωση της Ελλάδας ως χώρας και των Ελλήνων οφείλουμε να τελειώνουμε μ’ όλους αυτούς τους νενέκους, που δεν τους ενδιαφέρει τίποτε άλλο  παρά μόνο το συμφέρον των αφεντικών τους.

 


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)