ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ SOROS συνεχίζει, αδίστακτη, το έργον εφ’ω ετάχθη.

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ;

Αρχισε, πλέον, η προεκλογική περίοδος  και τα πράγματα φαίνονται να ξεκαθαρίζουν σιγά-σιγά: Δεν υπάρχει κανείς που να μην παραδέχεται ότι όλοι, οι γνωστοί, πολιτικοί μας είναι ξενοκίνητοι, άλλοι πλήρως άλλοι λιγότερο, και πάντως όχι υπέρ των Ελλήνων πολιτών, της Ελλάδας, του Ελληνισμού. Το ίδιο ισχύει και για όσους προετοιμάζουν, για να αντικαταστήσουν τους ήδη καμμένους δικούς τους. Αλλωστε, όλοι τους «διαγωνίζονται» να επιβεβαιώσουν ότι (η γνωστή)...,

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ!!

Το φαινόμενο αυτό δε συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα, όπου βρίσκεται σε... διαρκή, σε συνεχή  έξαρση. Εδώ όμως επισυμβαίνει και κάτι άλλο, μοναδικό σ’ολόκληρο τον πλανήτη: Ενα μεγάλο μέρος των πολιτικών μας, πέραν του παραπάνω γνωρίσματός τους, διαθέτουν και το αδιανόητο: Μισούν, πολλοί σε βαθμό ύψιστου φανατισμού, την Ελλάδα και οτιδήποτε Ελληνικό!!! Φαινόμενο εφιαλτικό και σχεδόν ψυχωτικό... Μόνο έτσι είναι δυνατό να κατανοηθούν τα έργα και «κατορθώματα» όλων των μεσαίων και άνω στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ (και όχι μόνο...), και ιδιαίτερα των κυβερνητικών, αδύνατο όμως και να είναι ανεκτά πλέον...

Ξεκίνησε η περίοδος των εκλογών και όλοι επιδιώκουν να έχουν την πληρέστερη πληροφόρηση, κάτι που, φυσικά, με τα ΜΜΕ που διαθέτουμε είναι αστείο, πλέον, να επιτευχθεί. Και δε θα περίμενε, βέβαια, κανείς να «καίγονται» να μας πληροφορούν οι Μαρινάκης, Βαρδινογιάννης, Μελισανίδης, Σαββίδης, Αλαφούζος και οι λοιποί, «μεγάλοι και μικροί», ή οι διάφοροι «σχολιαστές». Αλλοι είναι οι στόχοι τους. Και στις «συνεντεύξεις» των χιλιάδων, παντός είδους, υποψηφίων, σημασία έχουν μόνο όσα δεν τους ερωτούν, αυτά δηλ. που θα θέλαμε να μάθουμε!

Πώς, λοιπόν, οι πολλοί να πληροφορηθούν και να επιλέξουν: Και στο χάος του διαδικτύου δεν είναι εύκολος ο διαχωρισμός «της ήρας από το σιτάρι» ούτε και η πρόσβαση σ’αυτό από τους πολλούς!

Γενική εσωτερική - εξωτερική κατάσταση

Ολα εξελίσσονται κατ’ευχήν για τους πάτρωνες και τους εδώ υποτακτικούς τους στην κοινωνία και τη χώρα μας. Το «πείραμα» πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του. Οι πολλοί εξαθλιώνονται, χάνουν σιγά-σιγά τα σπίτια και, σε λίγο, τα χωράφια τους (γι’ αυτό και στο... κτηματολόγιο βιάζονται).

H Υγεία συρρικνώνεται στους παρόχους και στους αποδέκτες, η Παιδεία διαλύεται με πρωταγωνιστές τους πιο φανατικούς ανθέλληνες, τα Ελληνικά εκβαρβαρώνονται και βαθμιαία εξοβελίζονται (στη Δημόσια-Κρατική τηλεόραση επικρατεί το χάος και στο κανάλι της Βουλής προβλήθηκε, στις 11/3 11-1 «πρωτότυπο οπτικοακουστικό υλικό» ιταλικού ντοκιμαντέρ με... αγγλικούς(!) υπότιτλους!!!). Ακόμη και η Δικαιοσύνη, ο Στρατός, τα Σώματα Ασφαλείας (όχι των πολιτών, αλλά των πολιτικών) κομματικοποιούνται απροκάλυπτα (και μην ξεχνάμε ότι ο πρώτος πρωθυπουργός της Χούντας ήταν ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου...) και η Δημοκρατία καταντά «γράμμα κενό». Και έτσι αναπόφευκτα εκπατρίζονται οι πιο ελπιδοφόροι νέοι και οι κρατούντες σήμερα υπερηφανεύονται ότι θα τους αντικαταστήσουν (και θα αντιμετωπίσουν το δημογραφικό πρόβλημα που το «πείραμα» δημιούργησε)  με 5 εκατομμύρια (!!) Αφρικανούς και Ασιάτες, τους οποίους θα... απαγορεύουν να τους αποκαλούμε λαθρομετανάστες!

Εφιάλτης! Τον εμπνεύστηκαν και τον εφαρμόζουν, βέβαια, οι «φίλοι» μας και από τις δυο μεριές του Ατλαντικού (κυρίως ΗΠΑ και Γερμανία), που έχουν μεν τις δικές τους αντιπαλότητες, συμφωνούν όμως στο να εξαφανίσουν τους «ατίθασους Ελληνες», που ενδεχομένως θα ήσαν εμπόδια στα (αποκλίνοντα όμως...) συμφέροντά τους στην περιοχή. Ομως την κύρια ευθύνη την έχουν οι ημέτεροι ιθύνοντες που δέχονται να τα υπηρετούν και οι Ελληνες πολίτες που τους νομιμοποιούσαν με την ψήφο τους. Και ακόμη μεγαλύτερη όσοι επιδιώκουν την καταστροφή της Χώρας τους και των Ελλήνων από τυφλό μίσος.

Εθνικές καταστροφές, τωρινές και απειλούμενες

Το έγκλημα των Πρεσπών «συντελέστηκε» με την εντολή του Soros και των ανωτέρων του, των ΗΠΑ και Γερμανίας, και των πρόθυμων εδώ υπηρετών τους και εχθρών του Ελληνισμού. Γνωρίζουν, όμως, όλοι τους ότι τίποτα δε συντελέστηκε οριστικά! Αρκεί απλά πολιτική βούληση, που αργά ή γρήγορα θα εκδηλωθεί, για να ακυρωθεί και τυπικά, μια που καταπατήθηκαν όλοι οι κανόνες του Δικαίου των Συνθηκών που επιτάσσονται από τη Διεθνή Συνθήκη της Βιέννης, του 1969, και γιατί αγνοήθηκε η θέληση της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών. Επιχειρείται όμως κάτι ακόμη χειρότερο. Ο ανελλήνιστος Τσακαλώτος, επίδοξος αντικαταστάτης του Τσίπρα στο ΣΥΡΙΖΑ(!), δοκίμασε να στρέψει τη Βόρεια Ελλάδα προς Βορράν και να γίνει το επίνειο της Γερμανίας στο Αιγαίο, ο άθλιος! Και έλαβε την απάντηση από τους
Ελληνες πολίτες, όπως και οι λοιποί, ακόμη και ο Παυλόπουλος, που επιχείρησαν να ωραιοποιήσουν το έγκλημα.

Δεν πτοήθησαν όμως οι ανεγκέφαλοι της Κυβέρνησης (και όχι μόνο...) Δήλωσαν ότι θα μας ανατεθεί από το ΝΑΤΟ η αεροπορική επιτήρηση των Σκοπίων, Αλβανίας κ.λπ, ώστε να μας προετοιμάσουν για ανάθεση στην Τουρκία την «επιτήρηση» του Ανατολικού Αιγαίου, που προετοίμασαν Τσίπρας και Ερντογάν στην «ακατανόητη» συνάντησή τους. Ακολούθησε κακόηχη συγχορδία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάγκη διαλόγου με την Τουρκία και Συμφωνίας, όπως των Πρεσπών, για το ότι είμαστε «μοναχοφάηδες» στο Αιγαίο, ότι το Καστελόριζο δεν ανήκει στο Αιγαίο (!!) και άλλα παρόμοια, όπως ότι πρέπει να λυθεί και το... Κυπριακό, όπως το Σκοπιανό!!

Εχουν σαλτάρει. Βιάζονται να επιδείξουν ανήκουστη δουλοπρέπεια και μάλιστα την ώρα που οι Τούρκοι δηλώνουν πως τα 3/4 της Κρήτης είναι τουρκικά, οι Αλβανοί εκδίδουν... Διαβατήρια Τσαμουριάς μέχρι την Πρέβεζα και εμποδίζουν τον Τσίπρα να προσεγγίσει το Αγαθονήσι, που «ανήκει» στην περιφέρεια του Τουρκικού Αϊδινίου!!

Ολέθρια σχέδια έτοιμα από το Soros, των ΗΠΑ των Ομπάμα-Κλίντον και  Γερμανίας-Τουρκίας με αντίτιμο την παραμονή τους (πώς όμως;) στην εξουσία. Και αυτά συμβαίνουν, ακόμα χειρότερο, χωρίς πραγματική, οργισμένη αντίδραση από την «Αντιπολίτευση», όταν μάλιστα οι ΗΠΑ του Τραμπ στηρίζουν τον άξονα Ελλάδας, Κύπρου-Ισραήλ (και Αιγύπτου)!!

Πώς να μην αποθρασσύνονται και οι αλληλοσυγκρουόμενοι Αλβανοί;

Η Κυβέρνηση ενώπιον εκλογών

Ο Τσίπρας και σία υπερηφανεύονται ότι κυβερνούν πάνω από 4 χρόνια, λησμονώντας ότι δεν προέκυπτε εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας και άρα... εκλογές. Και αυτό ως απόδειξη των επιτυχιών τους και της... λαϊκής αποδοχής, αγάπης κι εμπιστοσύνης!

Ομως οι εκλογές έφθασαν και τελειώνουν τα ψέματα. Δε μπορούν να τους σώσουν οι απελπισμένες προσπάθειες υφαρπαγής Πασόκων από το ΚΙΝΑΛ ούτε οι αλλαγές στον Ποινικό κώδικα (...) ούτε οι «παροχές» ούτε οι εκατοντάδες ΜΚΟ του Soros (που ζητούν περισσότερους ... λαθρομετάναστες!) ούτε καν οι εκατοντάδες χιλιάδες των Ελληνοποιήσεων. Οι Πρέσπες, τα πορίσματα για Μάτι και Μάνδρα, οι Κατρούγκαλοι, Μυρσίνες και Σια, οι κατασχέσεις, το απύθμενο θράσος τους τους καταδικάζουν. Μήπως πέραν της Νοθείας θα επιχειρηθεί και Βία; Και αν για τις Εθνικές μπορούν να τις αναβάλλουν για τον Οκτώβριο, οι αυτοδιοικητικές και Ευρωπαϊκές έρχονται το Μάιο...

Καλή ψυχή λοιπόν.

Και οι άλλοι, οι επόμενοι

Κανείς δεν περιμένει κάτι καλύτερο από τη Ν.Δ. του Μητσοτάκη, εκτός από κάποια Σοβαρότητα και Ασφάλεια, ίσως. Κι αν θα  σεβαστεί» τις δεσμεύσεις και τις υπογραφές του Τσίπρα, θα έχει και αυτός κακό τέλος και γρήγορο. Το πιο μεγάλο του, όμως, πρόβλημα είναι το τι θα κάνουν, υπόγεια φυσικά, οι Καραμανλικοί. Το άλλο, μετεκλογικό αυτό, θα ανακύψει, ανάλογα με τις δυνάμεις των συναινετικών και ήπιων στην αντιμετώπιση των Συριζαίων, (Χατζηδάκης και άλλοι) και των ξιφουλκούντων Σαμαρά, Αδόνιδος και λοιπών εξαγριωμένων. Για τούτο θα ελπίζει σε βοήθεια του αποδυναμωμένου, λόγω φιλοτσιπρισμού, Καραμανλή...

Δε θα προκύψει, λοιπόν, Νίκη της Ν.Δ. Θα είναι, απλώς, Ηττα (πιθανόν και «εκκωφαντική») του ΣΥΡΙΖΑ, του Τσίπρα!

- Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ-Δημοκρατική Συμπαράταξη μάλλον θα επιβιώσει, όχι γιατί λησμονήθηκάν τα ανομήματά του, αλλά ως αντίδραση στην απαράδεκτα βάναυση επίθεση άλωσής του των απελπισμένων Τσιπραίων. Ομως ο Δούρειος Ιππος των Παπανδρέηδων και του Λαλιώτη δεν προοιωνίζεται ανέφελες μετεκλογικές μέρες.

- Το ΚΚΕ  με τη διστακτική, επαμφοτερίζουσα πορεία του, βάζει το ίδιο εμπόδια στην ανάπτυξή του, ιδιαίτερα μετά τις, επιεικώς, περίεργες δηλώσεις για τους... στόχους του σε περίπτωση πολέμου. (Βλέπε άλλο μικρό κείμενο).

- Ολοι δουλεύουν για τη Χρυσή Αυγή, τη μεγάλη μελλοντική ελπίδα του... ΣΥΡΙΖΑ, που ονειρεύεται δικομματισμό Χρυσής Αυγής και ΣΥΡΙΖΑ, ώστε, όπως στη Γαλλία ο όποιος αντίπαλος του Λεπέν είχε εξασφαλισμένη τη νίκη, έτσι να την έχει κι ο ΣΥΡΙΖΑ. Ομως η Δίκη της, που έντεχνα παρατείνεται, δεν της επιτρέπει, μάλλον, να γιγαντωθεί, ευτυχώς.

- Οι άλλοι, στα Δεξιά, μεμονωμένοι, δεν έχουν προοπτική, παρά τη διανομή «αυθεντικών επιστολών» του... Ιησού(!) και, στα Αριστερά, η ΛΑΕ του Π. Λαφαζάνη αδικεί μόνη της εαυτόν όσο τα βαρίδια της εμποδίζουν μια καθαρά Αριστερή και Πατριωτική φωνή.

- Οσο για το ΑΣΚΕ, η θέση του φαίνεται στα παράπλευρα κείμενα, για τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές, που σίγουρα θα διενεργηθούν, ενώ για τις εθνικές, όλα δυστυχώς για τη... Δημοκρατία μας, ακόμη «παίζονται»...


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)