ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Ο Soros ... παντού στη χώρα μας ακόμα και στο Ανατολικό Αιγαίο.

Ο διαβόητος Ουγγροεβραίοςαμερικανός Soros, αφού (νομίζει ότι) τελείωσε επιτυχώς το Σκοπιανό, σε βάρος, φυσικά, της Ελλάδας, ασχολείται πλέον επιμελώς για την εγκατάσταση σιγά-σιγά  5εκατομμυρίων λαθρομεταναστών.

Συγκέντρωσε, λοιπόν, σε αίθουσα του Δημαρχείου Αθηνών (ακόμη Δήμαρχος είναι ο αμερικανοθρεμμένος ... Καμίνης) έξι υποψηφίους δημάρχους (Μπακογιάννη, Ηλιόπουλο, Γερουλάνο, Σοφιανό, Κωνσταντίνου(!) και Τσιρώνη !), για να εξετάσουν, με συντονιστή ΜΚΟ του ίδιου του Soros, πώς θα καταστήσουν την Αθήνα (με το 25% των κατοίκων της μετανάστες, όπως μας γνωστοποίησαν) πόλη φιλική προς τους (λαθρο)μετανάστες. Το τι ελέχθη εκεί απ’όλους, πλην του Σοφιανού του ΚΚΕ, θα ανατρίχιαζαν όλους τους δημότες (βλέπε στην ιστοσελίδα του ΑΣΚΕ ξένες δημοσιέυσεις).

Με τις διάφορες ΜΚΟ του στα νησιά του Αν. Αιγαίου και διάφορες «κινήσεις πολιτών» (φυσικά δικές του) εκδηλώνει κινήσεις δημιουργίας και νέων hot spots, όπου ο ίδιος θα κυριαρχεί όπως και στις ήδη προϋπάρχουσες, ώστε να διευκολυνθούν τα σχέδια βαθμιαίας Τουρκοποίησης των νησιών. Αλλωστε αυτός είναι ο εμπνευστής των αεροπορικών «επιτηρήσεων» κρατών από ξένους... και μάλιστα επίδοξους κατακτητές.

Ποιος θα τον μαζέψει;

Μήπως... ο νέος πρέσβυς των ΗΠΑ του Τραμπ;

  


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)