ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Καθηγητές παραιτούνται λόγω των μαθητών

Καθηγητής σε ΕΠΑΛ παραιτήθηκε και δημοσίευσε την επιστολή παραίτησης με την πλήρη περιγραφή των περιστατικών και λόγων που τον οδήγησαν στην παραίτηση. Πρόκειται περί εκπληκτικής περιγραφής γεγονότων, δυστυχώς μη ανήκουστων στους γνώστες της εκπαίδευσης και ιδιαίτερα της επαγγελματικής.

Μαθητές του επιτέθηκαν σαν να ήταν το σχολείο τους τσιφλίκι τους και οι ίδιοι μαφία που ελέγχει το σχολείο. Αυτά είναι τα αποτελέσματα 40 χρόνων ιδεολογικής διάλυσης της παιδείας, ιδιαίτερα της μέσης εκπαίδευσης.

Μιας παιδείας που εμπεδώνει την αντίληψη της αυθαιρεσίας και της ύπαρξης μόνο δικαιωμάτων στα παιδιά. Δηλαδή το ακριβώς αντίστροφο από αυτό που χρειάζεται μια πολιτεία: πολίτες που να νοιάζονται πρώτα για τις υποχρεώσεις τους προς την πολιτεία.

Φυσικά υπάρχει μεγάλη ευθύνη της πολιτείας διαχρονικά για την κατάσταση στα σχολεία, κυρίως τα επαγγελματικής κατεύθυνσης, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι οι Ελληνες πολίτες ως γονείς, συγγενείς κ.λπ. δεν ευθύνονται για την κατάντια πολλών παιδιών, την οποία μάλιστα σπεύδουν να εκμεταλλευθούν τα γνωστά κόμματα...


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)