ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΟΞΥΝΕΤΑΙ

Απειλείται μειοδοσία στην Ελλάδα.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται με ακροβολισμούς, με κέρδη για τις ΗΠΑ με συνεχείς προκλήσεις (τώρα με βόμβες διασποράς...!) και για τη Ρωσία, που, φυσικά, δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το Ντονμπάς και την Κριμαία, καθώς και για την Κίνα, που διευρύνει τα πεδία διεθνούς συμμετοχής και επιρροής.

Και μαζί τους η πειρατική Τουρκία με την έξαλλη καιροσκοπική, οπορτουνιστική τακτική, που, για την ώρα, την ανέχονται οι «μεγάλοι», αλλά όχι για πολύ ακόμα... Πάντως εξασφαλίζει κέρδη εις βάρος μας, αν ο Μητσοτάκης προχωρήσει...

Ομως τα καταστροφικά αποτελέσματα αυτών των πειραματισμών σωρεύονται απειλητικά σε όλον τον πλανήτη και ιδιαίτερα στους ευρωπαϊκούς λαούς και ακόμη πιο ιδιαίτερα στο πειραματόζωο-Ελλάδα. Ελπίζουμε να μην οδηγήσουν σε γενική ανάφλεξη, κάτι που φαίνεται ότι δεν είναι, πλέον, απίθανο. Και να μην πληρώσει η Ελλάδα...

Οι πάλαι ποτέ, για 60 περίπου χρόνια, κοσμοκράτειρες ΗΠΑ είναι πολύ δύσκολο να συμφιλιωθούν με την προοπτική να απολέσουν την παγκόσμια κυριαρχία, που επιδιώκει τώρα η Κίνα με τη συμμετοχή των BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Νότια Αφρική), που μάλιστα εσχάτως συνήλθαν όλοι μαζί για να στηρίξουν τον παραπαίοντα(;) Πούτιν. Ετσι, μετά τη διάλυση του ΣΕΑΤΟ στην Νοτιανατολική Ασία και την θνησιγενή συσπείρωση ΗΠΑ, Αγγλίας, Αυστραλίας (AUKUS), στράφηκαν προς την αναζωπύρωση του «κλινικά νεκρού» (κατά τον Μακρόν) ΝΑΤΟ, μέσω του οποίου θα επιβεβαιώνετο η αμερικανική κυριαρχία στο «Δυτικό» κόσμο και θα επιβράδυνε την «άνοδο» της Κίνας, κάτι που απειλεί την Ελλάδα...

Επρεπε όμως να «βρεθεί» ένας «μπαμπούλας» για τη Δύση και η αφορμή δόθηκε με την επέμβαση της Ρωσίας στην Ανατολική Ουκρανία, από αιώνων ρωσική, «θυσιάζοντας» έτσι τις καλές σχέσεις με τη μετασοβιετική Ρωσία, ελπίζοντας ότι η αναγκαστική, πλέον, σύσφιξη σχέσεών της με την Κίνα δεν θα γινόταν οριστική, λόγω Σιβηρίας...

Το πέτυχε, προσωρινά, φυσικά, μια που η εξέλιξη αυτή οδήγησε σε μεγάλες κινεζικές συμμαχίες και, πάντως, σε μεγάλη δυσφορία παγκόσμια για τις οδυνηρές επιπτώσεις του πολέμου και αγανάκτηση στην Ελλάδα για την κυοφορούμενη μειοδοσία, για να ικανοποιηθεί ο πειρατής Ερντογάν!

Η νέα παγκόσμια απειλή κατά της ανθρωπότητας η (δυτική) παγκοσμιοποίηση!

Ταυτόχρονα με την παραπάνω οικονομικο-στρατιωτική απειλή επεκτείνεται ανησυχητικά και η δράση «μιας τερατώδους υπερεθνικής ΜΚΟ, του λεγόμενου «παγκόσμιου οικονομικού forum» (WEF), που κάθε Ιανουάριο «συσκέπτεται» (!) στο Νταβός. Εκφράζει τις «ανησυχίες» της αφρόκρεμας των ελίτ αρχικά όλου του κόσμου, τώρα όμως μόνο της «Δύσης», μια που η «η Ανατολή» συσκέπτεται (!) στη Σαγκάη. Δεν είναι κάποιος θεσμός, δεν έχει καμία νομική υπόσταση Διεθνούς δικαίου, δεν έχει καμία σχέση με τον ΟΗΕ, και ένα από τα «υποκαταστήματά» του δρα και στην Ελλάδα, το οικονομικό φόρουμ των Δελφών! Διακηρύσσει ότι «η μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα είναι η ευημερία» (!) και πρέπει να γίνει «η μεγάλη επανεκκίνηση» (the great reset). «Πρέπει να μην έχουμε τίποτα και τότε θα είμαστε ευτυχισμένοι» μας προτείνει, δηλαδή το 99% των ανθρώπων να δυστυχεί και το 1% να απολαμβάνει.

Αυτό είναι το πραγματικό περιεχόμενο της λεγόμενης «Νέας Τάξης», της παγκοσμιοποίησης των «Μεγάλων Αδελφών». Και είναι ανεξέλεγκτοι οι εκφραστές της. Μπορούμε να φανταστούμε τι θα επακολουθήσει, αν αυτοί πάρουν στα χέρια τους τη χρήση της «τεχνητής νοημοσύνης»; Μήπως έχει δίκιο ο Γκάρι Μπαρνέτ, που έγραψε στις 16 Ιουλίου 2020 «[...] Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη περίοδος στην ιστορία της ανθρωπότητας. Η σοβαρότητα της πλοκής (WEF) δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Δεν οφείλεται σε καμιά απειλή συμβατικού πολέμου ή πυρηνικής εξομάλυνσης. Βασίζεται στο γεγονός ότι πρόκειται για ψυχολογικό πόλεμο που διεξάγεται από ψυχοπαθείς εναντίον της ανθρωπότητας και προωθείται από μία ομάδα τεράτων[...]»;

Και στην Ελλάδα τι γίνεται;

Το μεγάλο πρόβλημα της χώρας μας είναι ότι παραμένει σχεδόν ολοκληρωτικά εξαρτημένη από ξένους προστάτες, διεθνές (!) προτεκτοράτο, και ως εκ τούτου εύκολα να καθίσταται πειραματόζωο σε ό,τι οι «προστάτες», ακόμα, κυρίως ΗΠΑ και Γερμανοί, (οι δεύτεροι μάλιστα διαχρονικά ήταν, και είναι, εχθροί της Ελλάδας) θέλουν να δοκιμάσουν. Και, ακόμη χειρότερο, μας χρησιμοποιούν ως δέλεαρ παραχωρήσεων προς τους γείτονές μας, για να εξασφαλίσουν εκείνοι από αυτούς ό,τι κάθε φορά θέλουν. Και δυστυχώς, για μας, οι γείτονες, ακόμη και οι μικροί, έχουν εκπροσώπους, λίγο-πολύ, πατριώτες...          Αποτέλεσμα:

Oικονομικά να λειτουργούμε μόνο όπως και όσο συμφέρει στους επικυρίαρχους, δηλαδή Ε.Ε., ουσιαστικά Γερμανία, και να μας επιτρέπουν μόνο ό,τι δεν περιορίζει τις δικές τους παραγωγές. Οταν μας λένε κάποιοι «δικοί» μας πολιτικοί κλπ ότι πρέπει να αλλάξουμε την οικονομική μας δραστηριότητα και να την καταστήσουμε παραγωγική, αυτό ακούγεται σχεδόν ως ειρωνεία ή απλώς κοροϊδία, αφού γνωρίζουν πολύ καλά πως όσο παραμένουμε δέσμιοι της λεόντειας πρόσδεσης στην ΕΟΚ-Ε.Ε., τίποτα τέτοιο δεν μπορεί να γίνει. (δες ΑΣΚΕ-4 στο site μας).

Πολιτικοστρατιωτικά (γεωπολιτικά) «ανήκομεν εις την Δύσιν», ουδείς ουσιαστικά μας συντρέχει στην απόκρουση των απειλών και προσβολών των γειτόνων μας (συνήθως, άλλωστε, συντάσσονται, και μάλιστα ανοιχτά, με αυτούς). Αντίθετα τους προικίζουμε με δικά μας, για να συμφωνήσουν με τους δικούς μας «συμμάχους». Η μοίρα των δεδομένων!(Δες το ΑΣΚΕ-2 στο site).

Αυτό απειλεί ο Μητσοτάκης να διαπράξει, να μειοδοτήσει στο Αιγαίο, για να ικανοποιηθεί ο Ερντογάν και να συγκατανεύσει στην είσοδο της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ. Θα ακολουθήσει όμως εξέγερση!

Εγινε ήδη με το «διπλωματικό αριστούργημα»(!) της συμφωνίας των Πρεσπών (Τσίπρας-Κοτζιάς)  και ετοιμάζεται ανάλογο, και χειρότερο με «Πρέσπες του Αιγαίου» και πιθανόν Θράκης και Κύπρου, από τους Μητσοτάκη και Γεραπετριτη(!!). Σε όλο τον κόσμο απορούν γιατί δεν βάζουμε πριν από κάθε συνάντηση και συνομιλία με τον ανατολικό εχθρό μας τον όρο να υπογράψουν οι κυβερνώντες τους λαούς της Μικράς Ασίας και να τηρούν το Διεθνές Δίκαιο και αυτό της θάλασσας που ήδη το «εφαρμόζουν» (!) όπου τους συμφέρει, παράνομα. Ετσι φέρνουν σε απόγνωση ακόμη και αυτούς που θέλουν να μας βοηθήσουν, όταν χαριεντιζόμαστε με τους εν ενεργεία εχθρούς μας, για να κερδίσει το ΝΑΤΟ!!

Κοινωνικά και πολιτισμικά, σε ό,τι αφορά την κοινωνία μας, εξέλιξή της  προοδευτική σε ισότητα, δικαιοσύνη  και προστασία ταυτότητας όλα περιορίζονται, αν δεν καταργούνται, από τις «οδηγίες» της παραπαίουσας, ηδονοθηρικής και σε παρακμή, Ε.Ε., και της υπερατλαντικής «προστάτιδας» και τώρα της «Δυτικής Παγκοσμιοποίησης-Νταβός». Στους παραπάνω τομείς και στα εθνικά η απόλυτη ανθελληνική δράση του Σόρος, εσχάτως του υιού(!) του, είναι καθοριστική παντού, με την πρόθυμη συνδρομή της εσωτερικής «πέμπτης φάλαγγας», του ΕΛΙΑΜΕΠ και των ομοίων τους. Και ουδείς στο πολιτικό και πνευματικό προσκήνιο αντιδρά. Επίσης, θεωρείται και επιβάλλεται από την Ε.Ε ως ανοσιούργημα οποιαδήποτε σκέψη και αναφορά σε νομικές και κοινωνικές αλλαγές που θα θέτουν σε κίνδυνο τον «αγνό» κανόνα της αγοράς του σκληρού νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού με τις γνωστές «αρχές» του!!

Οσο για τα εθνικά αρκεί να αναφέρουμε ότι κάθε αναφορά στα εθνικά θέματα κυριαρχίας η κυριαρχικών δικαιωμάτων χαρακτηρίζεται αυτόματα εθνικιστικό, δηλαδή, κατ'αυτούς, σοβινιστικό και το τοποθετούν στο βολικό για αυτούς χώρο του φασισμού-ναζισμού, ενώ θα έπρεπε να είναι αίτημα μιας πραγματικής Αριστεράς.

Συμπερασματικά, είναι δυνατόν, έστω και ένας που ενδιαφέρεται ενεργά για μια πορεία της Ελλάδας, ελεύθερη, δημοκρατική, κοινωνικά δίκαιη και ελληνική, να περιμένει κάτι θετικό από τους τωρινούς «επισκέπτες» της Βουλής των Ελλήνων; Και νομίζει ο κ. Μητσοτάκης ότι θα επιχειρήσει αναίμακτα το ανοσιούργημά του στο Αιγαίο;

Είναι, λοιπόν, φανερό και κατανοητό ότι όσοι θέτουν ως πρόταγμα την παραπάνω πορεία, να ενεργοποιηθούν μέσα στα κόμματα που στηρίζουν ώστε να ακολουθηθεί ενεργά αυτό, κι αν όχι, να συστρατευτούν με όσους αγωνίζονται αξιόπιστα για Εθνική και Κοινωνική Απελευθέρωση της Ελλάδας, με ό,τι αυτά συνεπάγονται.


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)