ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

26/9/2023

Το φιάσκο της «νέας» ηγεσίας του «ΣΥΡΙΖΑ»...

Κείμενο σε pdf

              Εντύπωση προκαλεί η ωμά προκλητική, χωρίς κανένα πρόσχημα, του, θεωρούμενου δημοκρατικού, αμερικανικού παράγοντα στα εκλογικά δρώμενα στο πειραματόζωο-προτεκτοράτο Ελληνικό κράτος.

Ακόμη πιο εντυπωσιακή, όμως, είναι η ευκολία με την οποία χρησιμοποίησαν μέρος (όσο χρειαζόταν…) του διαθέσιμου εκλογικού δυναμικού που διαθέτουν στην Ελλάδα για να επιτύχουν (για την ώρα…) την τάχα ανανέωση των ηγετικών στελεχών του κόμματός τους στην χώρα μας.

«Παραιτήθηκε» ο Τσίπρας και έστειλαν, την τελευταία στιγμή(!), να τον αντικαταστήσει ένα άγνωστο, άσχετο με την ελληνική πολιτική άτομο (μαζί με τον νεανία Αμερικανό ομόκλινό του). Και αυτό επικρότησε πανηγυρικά μεγάλο μέρος των θεωρούμενων ως ώριμων, ιδεολογικά και πολιτικά, Ελλήνων πολιτών!! Και  μάλιστα όταν, η «Ανανέωση» ήταν η κυριαρχία του σκληρού πυρήνα της ομάδας Τσίπρα, ο Ν. Παππάς και Π. Πολάκης!! Κύριε, ελέησον! Ή, μήπως, να αναμένουμε κάποιου είδους επάνοδο του επίσημη στην αρχηγία του «νέου» κόμματος;

Μήπως είναι μια επίδειξη δύναμης απέναντι στις γερμανικές επιτυχίες με Μητσοτάκη και Ανδρουλάκη, αδιαφορώντας για τις αναμενόμενες αντιδράσεις,«παίζοντας» με την Ελλάδα (…) και ετοιμάζοντας την «παράδοσή» της στην Τουρκία του Ερντογάν ;

Οπως κι αν έχει, όμως, η ωμότητα της παρέμβασης και της πρόκλησης έχει ήδη προκαλέσει τέτοιες αντιδράσεις που σιγά-σιγά έστω θα οδηγήσει στην αίσθηση της αναγκαιότητας για προσπάθεια, αν όχι αγώνα, για Εθνική Απελευθέρωση, προοίμιο της Κοινωνικής !

Για την Ε.Ε. του ΑΣΚΕ

Λεοντόπουλος Νικόλαος

Σήφης Στενός


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)